Antena Căutare

O femeie care a scăpat sticla cu apă pe jos a fost amendată și a primit interdicție pe viață să mai intre în sala de fitness

Caroline Farish spune că nu știa că recipientul ei de plastic cu apă conținea și sticlă, care s-a spart în cele din urmă pe podea, dintr-o greșeală.

femeie interzis sala de fitness
O femeie care a scăpat sticla cu apă pe jos a fost amendată și a primit interdicție pe viață să mai intre în sala de fitness | Jim McEwan via Dumfries and Galloway Standard / Unsplash

Femeia era o clientă fidelă la o sală de fitness din orașul Dumfries, Scoția. Ea s-a speriat îngrozitor atunci când i-a picat sticla cu apă pe podea și s-a spart. Totodată, nu știa ce avea să urmeze.

Citește și: Ingredient uman, descoperit în diferite sortimente de pâine. Ce se folosește în procesul de producție

O femeie care a scăpat sticla cu apă pe jos a fost amendată și a primit interdicție pe viață să mai intre în sala de fitness

Caroline Farish era o clientă fidelă la o sală de fitness, însă totul i s-a năruit. Ea a fost amendată cu 1000 de lire sterline și i s-a anulat calitatea de membră a clubului pe viață, după ce și-a spart sticla cu apă pe jos, din greșeală, scrie publicația Mirror.co.uk.

Tânăra de 36 de ani, care este membră a sălii de fitness de 10 ani, s-a simțit ca și cum ar fi fost tratată ca „o criminală” de către proprietarii clubului.

Citește și: Cât de sigur este să reutilizezi sticlele de plastic. Ce spun specialiștii

La rândul său, Caroline deține o afacere și este profesoară la un liceu cu jumătate de normă. Ea s-a speriat atunci când i-a căzut recipientul de plastic cu apă pe jos și s-a spart, fără să știe, de fapt, că recipientul conținea sticlă în interiorul său.

Era pe punctul de a se relaxa în jacuzzi-ul clubului, când a scăpat-o și avea să fie ultima dată când se bucura de facilități.

Citește și: A comandat o rochie și când a deschis pachetul a avut o surpriză neplăcută. Ce bilete ciudate au căzut din colet

„A fost un accident și s-a întâmplat când eram cu un prieten și mă îndreptam spre jacuzzi.

I-am spus imediat managerului și personalului care a aspirat/făcut curățenie în zonă. S-a întâmplat noaptea și mai erau doar câțiva oameni în jur.

Aș fi putut cu ușurință să las ca personalul să facă curat, dar am fost sinceră și le-am spus adevărul.

Dar apoi am primit o scrisoare de la ei prin care îmi dădeau un termen de șapte zile să fac o declarație despre ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Obiceiuri de fitness care îți distrug corpul înainte de a ajunge la 50 de ani

Am făcut asta, dar nu am primit nicio confirmare, doar o scrisoare în care spunea că am interzis pe viață să mai intru în clubul lor sau să-mi parchez mașina în zonă, plus că ei vor să plătesc 1000 de lire sterline pentru drenarea și curățarea piscinei despre care au spus că a fost închisă timp de opt zile după incident.

Accidentul a avut loc pe 20 decembrie, în jurul orei 20.00. Mi-au spus că asigurarea lor nu ar acoperi astfel de lucruri.

Mi s-a dat un termen limită, până la 21 ianuarie, pentru a plăti sau pentru a face față unui fel de acțiune, dar am contactat o organizație care se ocupă cu consiliere pe probleme legale și care m-a pus în legătură cu cei specializați pe drepturile consumatorilor și mi-au spus să-mi verific contractul cu sala de sport.

Sunt îngrijorată de ceea ce se întâmplă după termenul limită, deoarece ei spun că este o datorie. Simt că sunt tratată ca un criminal.

Acum am rămas fără vreun abonament la un club de fitness și simt că m-au umilit și mă simt jenată de toată treaba. Mergeam acolo de patru ori pe săptămână și sunt un client vechi de-ai lor.

Trebuie făcut ceva în privința asta. Dar, să fiu sinceră, chiar dacă mi-ar cere scuze și mă vor invita înapoi, le-aș spune nu. Nu mă voi întoarce niciodată acolo”, a povestit femeia, pentru sursa citată.

De altfel, purtătorul de cuvânt al clubului de fitness a precizat că iau în serios pe cei care încalcă regulile lor.

„Există reguli stricte de siguranță în ceea ce privește aducerea oricăror obiecte din sticlă lângă piscină, pentru a proteja siguranța tuturor membrilor noștri.

Când sticla spartă intră în piscină, durează până la 36 de ore pentru a scurge apa complet din interior și de a umple piscina, ceea ce înseamnă că acțiunile unei persoane au un impact semnificativ asupra fiecărui membru.

Sancțiunile care pot fi impuse sunt afișate în cadrul clubului de sănătate”, a fost răspunsul lor.

Atenție la această tehnică! Înșelătorie cu un apartament de închiriat în Sibiu. Cum au fost păcăliți nouă chiriași... Ce nereguli au găsit inspectorii ANPC la cel mai cunoscut lanț fast-food din București. Amenda este una usturătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x