Antena Căutare

Femeile născute în această zodie au șanse să rămână însărcinate în 2017

În noaptea dintre ani, astrele au stat şi au făcut dezbateri lungi şi complexe, iar la final au stabilit care e zodia ce va primi luna asta vestea că va deveni mămică în 2017

În noaptea dintre ani, astrele au stat şi au făcut dezbateri lungi şi complexe, iar la final au stabilit care e zodia ce va primi luna asta vestea că va deveni mămică în 2017. Citeşte repede articolul ca să vezi dacă tu eşti norocoasa ori vreuna dintre prietenele tale şi dă-le vestea cea mare imediat.

Ei bine, nu mai prelungim suspansul şi vă spunem că femeile născute sub semnul zodiacal Scorpion vor rămâne însărcinate.

SCORPION - Venus intra in Pesti la inceputul lunii ianuarie, aducand cu ea bucuria de a petrece mai mult timp cu activitatile dumneavoastre. preferate, cu hobby-urile si cu cei care va iubesc. In dragoste, veti fi mai romantici: familistii reinvie amorul de la inceputul relatiei, iar cei singuri, plini de atractivitate, vor atrage multe simpatii, bucurandu-se de atentia deosebita a celor de sex opus.

Citește continuarea pe SpyNews.ro.

Atenție, părinți! Val de îmbolnăviri cu rujeolă. Numărul copiilor bolnavi este alarmant... Acestea sunt cele mai contrafăcute alimente de pe piaţa din România. Milioane de oameni le cumpără fără să știe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x