Antena Căutare

Avertismentul meteorologilor! Ne așteaptă fenomene meteo extreme în anul 2020: Tornadele vor face prăpăd

După un an în care vremea a dus recorduri, 2020 ne va surprinde cu noi fenomene meteo extreme. Trebuie să ne aşteptăm inclusiv la tornade, spun meteorologii. Printre cei mai afectaţi de schimbările climatice sunt agricultorii care sunt deja pesimişti cu privire la recolta din acest an.

Pământul e tare ca piatra. Din sol lipsesc şi 200-300 de litri pe metrul pătrat. Meteorologii se pregătesc să anunţe cel mai secetos ianuarie din istorie. De patru luni, ne confruntăm cu acest fenomen.

Încălzirea globală a schimbat fiecare anotimp. Nu doar seceta ne afectează. Încălzirea vremii aduce cu ea şi fenomene extreme.

Judeţul Călăraşi, primăvara lui 2019. O tornadă a fost surprinsă aproape de autostrada soarelui. Un fenomen care va fi tot mai prezent şi în alte zone din ţară, începând din acest an, spun experţii.

În 3 ani au fost, în medie 4.200 de astfel de avertizări. 4.774 doar anul trecut. Cele mai semnificative: avertizările de tip nowcasting de cod roşu: 79 la număr în doar 4 luni.

Întrebarea de pe buzele tuturor românilor: sunt sau nu produsele din China infectate? ANPC a dat răspunsul... Veşti proaste pentru constructori. Locuinţele noi trebuie să respecte standarde de temperatură. Câte grade trebuie să fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x