Antena Căutare

Ultimă oră! Fetița de 13 ani din Mehedinți a fost găsită! Unde au descoperit-o polițiștii

Fetița în vârstă de 13 ani din județul Mehedinți care a fost dată dispărută de tatăl ei în weekend a fost găsită de polițiști.

Fetița în vârstă de 13 ani din județul Mehedinți care a fost dată dispărută de tatăl ei în weekend a fost găsită de polițiști.

Copila de 13 ani a fost căutată de polițiști după ce a dispărut duminică, în timp ce era cu mama ei în Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi.

Poliţiştii din Mehedinţi au anunţat că fata de 13 ani a fost găsită în gara oraşului Piteşti.

„A fost preluată de poliţiştii piteşteni, iar din cercetări s-a stabilit că nu a fost victima vreunei infracţiuni. A fost preluată de către DGAPC Piteşti”, au transmis autoritățile.

Dispariţia fetiţei a fost anunţată duminică seara de către tatăl acesteia. Din verificări poliţiştii au stabilit că minora a fost în Drobeta Turnu Severin împreună cu mama sa, iar ulterior s-a despărţit de ea pentru a merge în zona centrală a oraşului, apoi nu a mai revenit acasă.

O bunică de 70 de ani din Harghita a fost prinsă beată la volan! Ce alcoolemie avea în aerul expirat... Acuzații șocante la adresa unui medic din Timiș! Ce ar fi făcut doctorul cu peste 150 de carduri de sănătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x