Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Fiica criminalului olandez, îndurerată de faptele tatălui. „”Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familia Mihaelei!”

Fiica suspectului principal în cazul crimei din Gura Șuții este complet afectată de faptele tatălui său. Familia acesteia a încercat să o protejeze, însă nu a reușit. Aceasta a transmis un mesaj emoționant pentru familia Mihaelei Adriana Feraru. 

Fiica suspectului principal în cazul crimei din Gura Șuții este complet afectată de faptele tatălui său. Familia acesteia a încercat să o protejeze, însă nu a reușit. Aceasta a transmis un mesaj emoționant pentru familia Mihaelei Adriana Feraru.

Fetița a aflat în urmă cu trei zile, din presa olandeze, faptele pe care tatăl său le-a săvârșit în România. Complet devastată, aceasta a transmis un mesaj familiei.

”Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familia Mihaelei! A fost foarte greu să înțelegem ce s-a întâmplat în România. Fiica lui Johannes Visscher este foarte afectată emoțional din cauza situației oribile. Familia a încercat să facă tot ce se poate pentru a o proteja”, au declarat reprezentanții fiicei lui Johannes Visscher.

Olandezul de 47 ani s-a sinucis, după ce a intrat cu mașina într-un TIR. Acesta era căutat pentru răpirea, violarea şi uciderea Adrianei Mihaela Fieraru, o fetiță de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa. Copila semăna izbitor cu fiica vitregă a agresorului, aceasta a dispărut vineri după-amiaza, pe drumul de la şcoală către casă. Imaginile surprinse de camerele video din comună o identifică pe fetiţă în maşina olandezului.

Recomandari