Live acumFilm: Transformers: Razboiul lor in lumea noastra
Prime Time 20:00iUmor

Fiica lui Gheorghe Dincă demontează toate acuzațiile: „Sunt niște calomnii și n-o să rămână așa! Vor fi plângeri penale!”

Fiica lui Gheorghe Dincă a vorbit, pentru prima oară, despre crimele pe care tatăl său a recunoscut că le-a comis. Daniela a dezmințit informațiile date de omul de afaceri Nicolae Cilan, care a declarat că femeia le-a spus unor italieni că le poate face rost de fete.

Fiica lui Gheorghe Dincă a vorbit, pentru prima oară, despre crimele pe care tatăl său a recunoscut că le-a comis. Daniela a dezmințit informațiile date de omul de afaceri Nicolae Cilan, care a declarat că femeia le-a spus unor italieni că le poate face rost de fete.

Conform Adevărul, Daniela Dincă, fiica presupusului criminal din Caracal, a transmis condoleanțe familiilor celor două fete dispărute, dar a ținut să precizeze că nu știe ce s-a întâmplat în casa tatălui său, cu care nu avea o relaţie apropiată şi pe care l-a văzut ultima dată la înmormântarea bunicii sale, anul trecut, de Paşte.

„Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu”, a declarat Daniela Dincă.

Fiica presupusului criminal din Caracal, a spus că informațiile apărute în presă despre trecutul violent al tatălui său nu sunt adevărate, ea și mama ei nefiind vreodată victime ale agresiunilor lui Gheorghe Dincă.

„Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei. Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la înmormântarea bunicii mele”, a mai declarat Daniela.

În ceea ce privește acuzațiile aduse de omul de afaceri Nicolae Cilan, Daniela Dincă a afirmat că sunt „foarte grave și nefondate”.

„În următoarele zile vor fi plângeri penale din partea noastră, a familiei, a firmei. Au fost nişte relaţii de afaceri. Domnul Cilan trebuie să restituie o sumă destul de măricică societăţii (n.red - Albiero Group). Eu, ca persoană fizică, nu am avut şi nu am nimic cu dânsul. Suma e foarte mare. Se poate verifica”, a spus aceasta.

„Ce pot să vă spun este că noi am fost şi suntem disponibili pentru organele de cercetare. Niciodată nu ne-am sustras din momentul faptei, dacă este adevărat. Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei vreunui cetăţean român sau italian. Exclus în totalitate. Sunt nişte calomnii şi nu o să rămână aşa”, a decalarat Daniela Dincă.

Recomandari