Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Filmare bombă cu iubita lui Ciprian Marica! Aceasta a fost surprinsă pe stradă cu formele la vedere dând încontinuu telefoane

Nu are nevoie de rochii sofisticate pentru a atrage toate privirile! Chiar şi îmbrăcată într-o pereche de colanţi mulaţi şi un tricou lejer, iubita lui Ciprian Marica nu are cum să treacă neobservată! Ioana este o femeie extrem de frumoasă, naturală şi cu forme perfecte! Aşa au surprins-o şi paparazzii pe străzile Capitalei, la volanul bolidului.

În vara anului trecut, fotbalistul Ciprian Marica s-a trezit protagonistul unui triunghi amoros rușinos. Fotbalistul a fost prins într-o cameră de hotel din Cluj-Napoca în compania soției unui alt bărbat, mamă a doi copii.

Soțul înșelat ar fi primit un pont despre idila celor doi și a pornit spre hotelul în care erau soția și fotbalistul. Întregul moment a fost filmat chiar de bărbatul trădat.

Ciprian Marica, prima reacție după ce a fost prins cu amanta! Fotbalistul are o nouă idee de afaceri: „Nu sunt afectat”

După câteva bătăi la ușa camerei de hotel, Ciprian Marica își face apariția, acoperit doar cu un prosop.

Rușinat de situația în care fusese pus, Marica a încercat să îl convingă pe bărbatsă plece, încercând să evite un conflict în public. Însă soțul trădat nu a cedat. Și-a strigat soția care, inițial, refuza să iasă din cameră.

În cele din urmă, tânăra își face apariția.

„Știu că ești aici de patru ore. Ai ceva de spus acum? Nu mi-ai zis astăzi, pângând, că ți-ar fi scârbă să pună altcineva mâna pe tine? E în prosop că nu aveați aer condiționat în cameră?”

Ciprian Marica, în vârstă de 34 de ani, fost atacant al naționalei României, a apărut într-un videoclip compromițător prin care a fost dezvăluită o aventură pe care a avut-o, în urmă cu un an, cu Ana Muntean, soția lui Florin Muntean, fost jucător de baschet la Gaz Metan Mediaș.

VEZI ÎNTREGUL MOMENT -----------> AICI

Recomandari