Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Anchetă la un liceu din Târgoviște. Un elev de clasa a IX-a a distribuit filme erotice în timpul orelor interactive. Cum a fost sancționat copilul

Şcoala online este o adevărată provocare pentru toată lumea, de la elevi la profesori. În timp ce foarte mulţi copii nu au acces la această formă de învăţământ, deşi şi-ar dori să înveţe, alţii aleg să-şi bată joc de munca dascălilor, sabotând orele interactive fie cu muzică, fie cu materiale erotice.

Elevii și profesorii se conectează online cu ajutorul unui cont de utilizator. Aplicația le dă ocazia elevilor să distribuie poze sau filmulețe cu colegii, dar și cu cadrele didactice.

Din nefericire, profesorii nu au cum să controleze ceea ce distribuie copiii. Așa se face că un elev al Liceului Teoretic “Petru Cercel” din Târgoviște, a distribuit un filmuleț interzis minorilor.

Decizie de ultimă oră în România. Cine sunt elevii care vor primi gratuit tablete cu acces la internet

"Probabil din cei care aveau camera video pornită, la laptop sau la ce device utilizau în acel moment, probabil au văzut că s-a deschis acel filmuleț. Timpul a fost foarte scurt, timpul de reacție al doamnei profesoare foarte bun, s-a închis imediat și sesiunea a continuat pe Whatsapp", a explicat directorul Ana-Maria Gheorghe.

A fost nevoie de o anchetă pentru a-l descoperi pe elevul cu chef de glume și asta pentru că nu toți tinerii au folosit numele real la crearea contului.

Directorul Ana-Maria Gheorghe a adăugat: "Doamna dirigintă a sunat acel coleg, colegul și-a asumat, a spus că el a făcut. A discutat și cu părinții copilului, au regretat și și-au asumat fapta și au spus că nu se va mai întâmpla acest lucru. A fost pur și simplu o glumă."

Cu toate acestea, o comisie urmează să hotărăască dacă și în ce fel elevul va fi sancționat.

Inspectorul General ISJ Dâmbovița este de părere că fapta este gravă și că ar trebui pedepsită.

Ea este eleva din Vaslui care a trimis o scrisoare emoţionantă primarului din localitate. Fata mai are alți șapte frați

Pentru mai multe informații, urmăriți video-ul de mai sus!

Recomandari