Antena Căutare

Fiul cel mare al lui Andrei Pleșu, implicat într-un scandal cu droguri! Unde le-ar fi vândut și câți bani ar fi cerut

Fiul cel mare al lui Andrei Pleșu, Mihai Pleșu, este cercetat într-un dosar de trafic și consum de droguri. El este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei. 

Fiul cel mare al lui Andrei Pleșu, Mihai Pleșu, este cercetat într-un dosar de trafic și consum de droguri. El este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei.

Fiul filozofului Andrei Pleșu a fost ridicat vineri dimineața de polițiștii antidrog alături de alte 7 persoane.

Mihai Pleşu a cunoscut suspecţii din Iaşi la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical.

Opt mandate de percheziție au fost puse în aplicare, vineri dimineață, în București și Iași și mai multe persoane, printre care și fiul lui Andrei Pleșu, au fost duse la audieri. Procurorii DIICOT consideră că suspecții cultivau plantele de cannabis.

În urma perchezitiilor, polițiștii au ridicat 500 de grame de canabis, ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunțit canabisul, pastile ecstasy și ciuperci halucinogene.

Mihai Pleșu, în vârstă de 47 de ani, a fost criticat vehement în 2017, după ce și-a făcut un tatuaj pe spate un desen specific grupării mafiote Yakuza.

Fratele său, Matei Pleșu, are 46 de ani și o carieră de scriitor, la fel ca și tatăl lui.

Ambasada SUA condamnă vandalizarea cimitirului evreiesc din Huşi... Capturile de ţigarete de contrabandă au crescut cu 50% în primul trimestru al acestui an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x