Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Florin Salam, amenințat cu moartea de clanul Duduianu: „Îi scot limba și o tai, îi tai tendoanele”

La scurt timp după moartea lui Emi Pian (Florin Mototolea ), clanul Duduianu a reajuns în atenția Poliției. Se pare că membrii celei mai temute grupări interlope l-ar fi amenințat cu moartea chiar și pe celebrul manelist Florin Salam!

Membrii clanului Duduianu, amenințări pentru Florin Salam

De mai bine de treizeci de ani, clanul Duduianu face „legea străzii” în București. Membrii acestei grupări sunt cunoscuți pentru violența cu care își atacă victimele, iar printre cei care au avut de suferit a fost și cunoscutul cântăreț de manele, Florin Salam.

Florin Salam, amenințări cu moartea de la membrii clanului Duduianu

În luna iunie, Florin Salam și un alt coleg de breasclă, Nicolae Guță, au reclamat la Poliție faptul că au fost tâlhăriți de clanul Duduianu.

citește și: Fratele lui Florin Salam, mesaje sfâșietoare din spital, după ce a fost depistat cu Covid-19: „Eu de aici nu mai scap, să știți”

Din comunicatul oferit de oamenii legii cu privire la acest subiect a reieșit faptul că mai mulți maneliști au fost puși să cânte gratis la diferitele evenimente ale membrilor clanului Duduianu. Supărat, Florin Salam a reclamat la Poliție faptul că interlopii l-ar fi păgubit cu peste 100.000 de euro.

citește și: Vărul lui Emi Pian, amenințare periculoasă pentru Jador! Ce s-a întâmplat: „Unde te prind, te bat”

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență, au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani – de până la 100.000 de euro – sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente“, se menționa în comunicatul respectiv prezentat de Poliție.

Florin Salam, amenințat cu moartea de clanul Duduianu: „Îi scot limba și o tai, îi tai tendoanele”

Membrii clanului Duduianu, amenințări pentru Florin Salam

Surprinzător este faptul că cei din clanul Duduianu pretend lui Florin Salam suma de 100.000 de euro, data în două tranșe egale, dacă mai dorește să susțină concerte în viitor.

citește și: Sora lui Florin Salam, acuzată de omor! Dezvăluire terifiantă făcută de cumnatul manelistului: „A injectat-o cu seringa ei”

Ioniță Marin Marius, zis „Grasu“ și „Aramis“– Constantin Nicolae ar fi plănuit să-I facă rău manelistului, din cauză că cel din urmă ar fi fost bătut într-un restaurant, din vina cântărețului. Drept „despăgubire”, cei doi au pretins manelistului suma de 100.000 de euro, în caz contrat nu va mai putea susține concerte. Mai mult decât atât, cei doi au trecut și la amenințări!

„ARAMIS: Cine e Salam?! Că să moară Natalia, de nu îi scot limba și-o tai așa! (fluieră). Du-te cu Dumnezeu! Și-a rămas orfan pe stradă, toată viață! Tu și copiii și familia lui! Să moară Natalia, de nu-i tai ven… tendoanele! S-ajung lângă Cristofor la cimitir, lângă el, în coșciug, dacă nu-mi iau mandat pentru Salam! Mandat, nu altceva! De-aia, mă, să … De ce? ”Mi-ai făcut manevră, mă!”, să moară băieții mei!”, se arată într-o înregistrare prezentată în exclusivitate de cei de la gândul.ro.

Recomandari