Căutare Live

Un nou focar de coronavirus în România! Zeci de medici infectați în Sibiu: Un spital a fost închis

Infecţia de coronavirus ajunge din ce în ce mai mult printre personalul medical, fapt ce duce la închiderea secţiilor sau unităţilor medicale. Un spital din Sibiu a fost închis după ce mai multe cadre medicale de acolo au fost diagnosticate cu noul coronavirus.

DSP a decis să-l închidă temporar, să facă o dezinfecție totală și să testeze întreg personalul.

“Conform ultimelor date transmise de Direcția de Sănătate Publică, în cadrul Spitalului General Căi Ferate Sibiu, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 4 persoane angajate în cadrul spitalului, respectiv 3 asistenți și 1 infirmieră, precum și 2 pacienți.

Ca urmare a acestui fapt, Direcția de Sănătate Publică Sibiu, împreună cu Spitalul General Căi Ferate Sibiu, au decis ca începând de mâine, 25.04.2020, unitatea sanitară menționată anterior să fie închisă temporar, pentru efectuarea dezinfecției dar și pentru testarea întregului personal al spitalului.

Această măsură va fi implementată în cursul zilei de mâine, de îndată ce toți pacienții existenți în spital vor fi direcționați prin transfer inter-spitalicesc către alte unități sanitare din județ sau externați.

Se estimează că spitalul va putea să îți reia activitatea începând cu mijlocul săptămânii viitoare.”, spun reprezentanții unității medicale.

Citește și: O tânără de 21 de ani, printre victimele coronavirusului în România.

Bilanțul deceselor de Covid-19 a urcat la 575 în România

Alte opt decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anunţate sâmbătă dimineaţă, între acestea fiind şi al unei tinere de 21 de ani, din judeţul Vrancea. Bilanţul a ajuns astfel la 575.

Ce nu este bine să faci în prima sâmbătă după Paște. Cum atragi norocul în Sâmbăta Luminată. Tradiții și superstiții... Un tată cu zece copii, din Suceava, printre morții de Covid-19. Rămași orfani, cei mici își strigă durerea...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri