Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Fosta logodnică a bărbatului care a ucis-o pe Adriana, fetița din Dâmbovița, declarații teribile: ”A fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei!”

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetița de doar 11 ani din Dâmbovița, a fost logodit în urmă cu opt ani de zile. Femeia, însă, a decis să se despartă de el și a oferit detalii despre trecutul ”negru” al bărbatului de 46 de ani.

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetița de doar 11 ani din Dâmbovița, a fost logodit în urmă cu opt ani de zile. Femeia, însă, a decis să se despartă de el și a oferit detalii despre trecutul ”negru” al bărbatului de 46 de ani.

Astfel, potrivit Libertatea, femeia, care și-a dorit să-și păstreze anonimatul, a mărturisit că bărbatul a avut probleme cu legea de-a lungul timpului.

Citește și: Adriana, fetița găsită moartă în Dâmbovița, a fost ucisă la 30 de minute de la dispariție: ”La momentul sesizării nu mai era în viață!”

”Înainte să fiu cu el, a fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei. A fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce și-a ispășit pedeapsa”, a punctat femeia despre bărbatul originar din localitatea olandeză Cuijk, potrivit Libertatea.

De asemenea, femeia, care a povestit că s-a despărțit de olandez în urmă cu opt ani de zile, a refuzat să spună dacă acesta era sau nu violent.

Criminalul Adrianei s-a sinucis

Olandezul bănuit că ar fi omorât fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa s-a sinucis în Olanda, aruncându-se în faţa unui camion au precizat, potrivit Mediafax, surse din cadrul Poliţiei Române.

Citește și: Momentul în care criminalul Adrianei a părăsit România! Bărbatul, surprins în Aeroportul Otopeni, cu puțin timp înainte de a decola: ”A urcat primul în avion!”

Surse din cadrul Poliţiei Române au precizat, pentru MEDIAFAX, că Johannes Visscher s-a sinucis în Olanda, informaţia fiind transmisă Poliţiei Române de autorităţile din acel stat.

Adriana, fetița ucisă de olandez, a fost sugrumată

Medicii legişti au stabilit că fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa dată dispărută vineri şi găsită moartă a murit sugrumată. Au apărut şi imagini din localitatea Gura Şuţii cu maşina închiriată de principalul suspect, un cetăţean olandez. Surse din anchetă spun că maşina circula haotic.

Medicii legişti au stabilit că moartea fetiţei nu a fost cauzată de lovituri, ci copila a fost sugrumată, au declarat surse judiciare, potrivit sursei citate.

„Cauza morţii a fost stabilită. Moartea nu se datorează unor lovituri, ci ştrangulării. A fost ştrangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice”, au spus sursele citate.

Recomandari