Antena Căutare

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder, primele imagini cu fiul lor. Portretul înduioșător de familie

Fostul Principe Nicolae a publicat fotografii în care apare alături de soția sa Alina Binder și de cei 2 copii pe care îi are cu ea. Sunt primele imagini cu fiul celor doi.

Colaj cu Alina Binder și principele Nicolae Galerie
Fostul Principe Nicolae a publicat primele imagini cu fiul său | Profimedia

Fostul Principe Nicolae a publicat pe contul său de Instagram, în ziua de Paște, un portret înduioșător de familie. Alina Binder apare ținându-și în brațe fiul, care poartă numele regelui Mihai.

În imagine Alina Binder apare purtând costum național, ținându-și în brațe fiul. Alături, nepotul regelui Mihai apare ținându-și fiica în brațe.

Fostul Principe Nicolae este tatăl a trei copii. El mai are o fetiță dintr-o relație anterioară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nicolae al României este tată din nou. Ce a transmis

Fostul Principe Nicolae a anunțat că fiul i s-a născut pe 15 aprilie 2022.

Fiul fostului Principe are un nume cu semnificație deosebită și s-a născut și într-o perioadă istorică pentru familia regală.

„Cu recunoștință profundă pentru darul Proniei Divine și cu o nemărginită bucurie, vă împărtășesc vestea nașterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022 la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din București. Soția mea Alina-Maria și fiul nostrum în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor”, a scris Nicolae al României.

Întreaga noastră familie trăiește momente speciale, de mari bucurii și împliniri. Mulțumim cu recunoștință tuturor romînilor care ne sunt alături cu dragostea și entuziasmul lor.

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder mai au împreună un copil. Maria-Alexandra, fiica celor doi, s-a născut în luna noiembrie 2020, la un spital din Capitală.

Cine este Alina Binder, soția fostului Principe Nicolae

Nicolae, nepotul regelui Mihai I al României, s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în anul 2018, la Sinaia.

Cuplul format din Fostul Principe Nicolae și Alina Binder a fost surprins prima dată împreună, în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans. Alina Binder și Prințul Nicolae se cunoșteau însă de ceva vreme. În 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii.

Citește și: Nunta Regală Sinaia 2018. Ce mesaj a transmis fosta iubită, Nicoleta Cîrjan, lui Nicolae

Alina Binder este absolventa a Scolii de Muzică și Arte Plastice din București și a Colegiului Național I.L Caragiale.

Citește și: Trecutul amoros al Alinei Binder! Înainte de a-l cuceri pe fostul Principe Nicolae, s-a iubit cu fiul unui ministru controversat

A absolvit Academia de studii Economice și un master în Relații Internaționale la SNSPA. Ana Maria Binder a lucrat la Asociația Aviatorilor, unde s-a ocupat de relația cu presa. Este pasionată de aviație si a urmat un curs pentru a obține un atestat de copilot.

Slujbă de Înviere în limba slavonă pentru refugiații din Ucraina. Unde pot merge credincioșii în noaptea de Înviere... Sistemul dăunează grav sănătăţii. Campania Observator continuă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x