Antena Căutare

FOTO! Protestarii de la Universitate au adus un "scaun electric ecologic": "Ghici cu cine incepem?!"

Protest extrem in Piata Universitatii, desi numarul participantilor a scazut dramatic fata de primele zile ale manifestatiilor de strada. Trecatorii au putut admira in fata TNB-ului o replica a unui scaun electric adus de cei care scandeaza in continuare impotriva Puterii.

"Cu cine incepem? Ghici?", era intrebarea retorica care era afisata pe spatarul scaunului electric ecologic. Mesajul face referire la deja cunoscuta replica a presedintelui Traian Basescu, "Cine pleaca primul, Ghici, ghicitoare mea?!", privind demiterea lui Raed Arafat din Ministerul Sanatatii.

Mai mult, protestatarii au pus si o bomboana de pom, drept momeala, pe scaun.

Zeci de oameni se aduna in continuare in fata TNB-ului sau langa fantana de la Universitate pentru a protesta impotriva Puterii si a masurilor de austeritate aplicate populatiei, la mai bine de aproape 3 luni dupa ce oamenii au inceput sa iasa pentru prima data in strada.

Zeci de mii de romani au inceput manifestatiile de strada in data de 13 ianuarie, odata cu demiterea lui Raed Arafat din conducerea ministerului Sanatatii.

Vineri si Briana Caradja a fost din nou vazuta in mijlocul protestatarilor.

Vezi mai jos mai multe imagini!

Foto: A1.ro

Un fost ofiter MAI si-a impuscat sotia in cap. A confundat-o cu un hot... Mini-protest in Constanta impotriva exploatarii gazelor de sist: "Go home, Chevron!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x