Antena Căutare

Fotografiile victimelor de la Colectiv au dispărut din altarul special amenajat în memoria celor 64 de tineri decedați: "Cineva este deranjat de un loc al durerii noastre"

Fotografiile victimelor incendiului de la Clubul Colectiv, în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața, au dispărut din locul special dedicat memoriei celor decedați, anunță Asociația Colectiv GTG 3010.

Fotografiile victimelor incendiului de la Clubul Colectiv, în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața, au dispărut din locul special dedicat memoriei celor decedați, anunță Asociația Colectiv GTG 3010.

"Timpul trece, iar unele persoane au uitat de mult, ba chiar sunt deranjate de micul nostru colț de neuitare. Există indivizi deranjați de faptul că în centrul Bucureștiului, la doi pași de clădirea fostei fabrici Pionierul, există un altar. Un altar care până acum trei zile era plin de fotografii ale copiilor morți în incinta fostei fabrici Pionierul și unde trecătorii aprindeau o lumânare sau puneau o floare.

"Nu mă mai chinuiți. Lăsați-mă să mor!" Corina retrăiește clipele cumplite din noaptea blestemată de 30 octombrie. "Pielea braţelor îmi atârna în jos, pe o parte, ca un şal"

Acum locul arată așa. Cineva a furat totul, cineva este deranjat de un altar, de un loc al durerii noastre. Acum o lună a fost luat banner-ul, acum s-au furat pozele. Încet, încet, totul dispare", au precizat reprezentanții asociației, într-o postare pe Facebook.

30 octombrie 2015. Carnea ardea, lacrimile erau sângerii. 23:30: "BREAKING NEWS! Explozie într-un club din Capitală" Gabriel Oprea anunţă 26 de morţi. Raed Arafat: 88 de răniţi, duşi la spital

Pe 30 octombrie 2015 în clubul bucureștean Colectiv s-a produs un incendiu în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața și circa 200 au fost rănite. În club, trupa Goodbye to Gravity susținea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului și s-a extins rapid.

COLECTIV nu este cea mai mare dramă a României moderne: CERTEJ, 89 de MORȚI. Ceaușescu a ”tăiat”, intenționat, 44 de decedați de pe listă!

Sursa foto: Asociatia Colectiv GTG 3010

În plin examen de bacalaureat, peste o mie de profesori din sectorul 6 al Capitalei au fost în grevă... Scandalul în cazul Boureanu scoate la suprafaţă o gravă problemă de ordine publică. Poliţia NU are proceduri de interven...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x