Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Noi detalii şocante despre cazul morţii lui Emi Pian! Se cere de la agresor greutatea interlopului în aur? Ce presupune legea țigănească! |Video

Mai multe detalii scandaloase în cazul morţii interlopului ies la iveală chiar în ziua în care este condus pe ultimul drum.

După înmormântarea faraonică, Emi Pian a avut parte de o pomană regească. Aceasta a avut loc la casa familiei Duduienilor, unde toți prietenii s-au adunat pentru tradiționala pomană în memoria șefului clanului.

Rezultatul autopsiei lui Emi Pian aruncă tot în aer! Ce s-a descoperit în urma examenului medico-legal!

Deși, in curtea cimitirului nu au avut voie să intre mai mult de cincizeci de persoane, la ușa acestuia, în schimb, s-au adunat sute de oameni. Aceștia au scandat numele defunctului, în timp ce aruncau cu flori spre sicriu.

După moartea liderului interlop au ieșit la iveală noi informații, după ce s-a spus ca familia defunctului ar cere de la agresor greutatea interlopului în aur, conform Antena Stars.

Ce presupune legea țigănească

Presupusul lider al staborului spune lucrurilor pe nume.

Bărbatul a declarat la Antena Stars că familia lui Emi Pian vrea doar judecată de la tribunal, nicidecum altfel de achitare, și că nu ar fi nici vorbă de judecata țigănească, după cum se vehiculează, susține bărbatul.

Cordunenii intervin în războiul clanurilor? Ce mesaj neobișnuit au transmis după moartea lui Emi Pian!

Bărbatul a mai explicat în ce constă judecata țigănească. El susține că atunci când e vorba despre viața unui om, nu ar exista altă judecată în comunitate decât cea pe care o va face legea.

"O judecată țigănească se face doar atunci când îi dă o palmă la unul, o înjura pe nevastă-sa sau pe fiica sa, sau pe copilul cuiva. Dar să fii judecat pentru o viață de om, nu există așa ceva",a declarat bărbatul, la Antena Stars.

Ce legătură exista între Ina de la "Mireasa" și clanul Duduienilor al cărui lider era Emi Pian!

În cee ce-l privește pe Emi Pian, bărbatul îl descria ca fiind "un om de nota zece, un baiat cuminte și la locul lui."

Urmăriți toate declarațiile, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari