Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Frații lui Emi Pian și o rudă a interlopului, arestați preventiv pentru 30 de zile. Parchetul Capitalei: „I-au provocat leziuni la nivelul capului, feței, brațelor”

Frații lui Emi Pian și o rudă a interlopului, care ar fi încercat să îl ucidă pe criminalul liderului clanului Duduienilor, au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, după cum a decis, joi, Tribunalul București.

Frații lui Emi Pian și o rudă a interlopului, arestați preventiv pentru 30 de zile. Parchetul Capitalei: „I-au provocat leziuni la nivelul capului, feței, brațelor”

Graţian şi Ciprian Pian, fraţii interlopului Emi Pian, ucis în 4 august, au fost arestaţi preventiv, joi, pentru 30 de zile, ei fiind acuzaţi că au încercat să îl omoare pe cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu. Alături de fraţii lui Emi Pian a fost arestată şi o rudă a acestora, care ar fi participat la scandalul din 4 august, potrivit Mediafax.

„La data de 4 august, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea - n.red.) cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R. (Gheorghe Emanuel Richard – n.red), cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa”, conform Parchetului Capitalei.

Şi Richard Emanuel Gheorghe, tânărul de 26 de ani, suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

Răsturnare de situație totală, în cazul lui Emi Pian! Cine ar fi adevăratul asasin al interlopului. „El l-a înjunghiat, nu Ciprian Napy. I se spune Piticu”

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, anunţă Poliţia Bucureşti.

Fratele lui Emi Pian, noi dezvăluiri despre crimă! De unde a pornit scandalul, de fapt. „I s-a promis! El nu a avut cuțit la el”

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind aşteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii şi şampanie. Emi Pian le-a transmis, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare.

Recomandari