Antena Căutare

Furtunile au facut ravagii pe litoral: Vantul a batut cu 90 km/h!

Aseara, dupa o zi de foc, furtunile au lovit in mai toata tara. In Neamt, zeci de copaci au fost culcati la pamant de o rafala puternica. Pe litoral a fost si mai rau. O magazie a fost aprinsa de un fulger, iar flacarile amenintau sa cuprinda o cisterna si mai multe butoaie cu motorina.

Pe litoral, furtuna s-a pornit din senin si, in doar cateva minute, a devastat plajele. Turistii care erau afara s-au refugiat in prima cladire care le-a iesit in cale ca sa scape de furia naturii.

Vantul care a suflat cu aproape 90 de km la ora a smuls umbrelele din stativele lor si a luat pe sus sezlongurile si cosurile de gunoi. Dupa furtuna, proprietarii barurilor de la malul marii si proprietarii de masini au inceput sa evalueze pagubele.

In Navodari, vantul puternic a doborat un copac peste un pod rutier care face legatura cu statiunea Mamaia, iar un fulger a facut scrum o gospodarie din oras. La doi pasi de flacari se aflau o cisterna si mai multe butoaie cu motorina. Din fericire, pompierii au reusit sa controleze incendiul inainte sa se produca o tragedie.

Tot aseara, mai multe localitati din judetul Neamt au fost maturate de o furtuna puternica. Cativa copaci s-au rupt din cauza rafalelor de vant si au avariat cateva autoturisme.

Dupa ce a trecut furtuna, pompierii s-au chinuit ore bune ca sa indeparteze arborii de pe masini si de pe carosabil.

foto: Intact Images

Suceava: Copil, batut si intepat cu acul pe strada. Agresorul este cercetat in libertate... Sorin Ovidiu Vantu, urmarit penal pentru spalare de bani si delapidare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x