Antena Căutare

Furtunile si ploile torentiale au facut ravagii in jumatate din tara

Codul galben de ploi si vijelii s-a facut simtit din plin in localitatile din Banatul Montan. A cazut grindina cat oul, vantul a smuls acoperisuri, iar apa a acoperit tot ce a intalnit in cale. La Oradea, rauri de apa au curs pe strazile orasului, iar acoperisul unei case a ars dupa ce a fost lovit de trasnet.

UPDATE: Meteorologii au prelungit Codul galben de ploi si vijelii pana sambata! Zonele vizate cuprin Bucurestiul si 27 de judete din Est-ul tarii.

O furtuna puternica, de numai 15 minute, a smuls acoperisul unui bloc din Orastie, iar mai multe masini din parcare au fost distruse.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Si la Targu Jiu, in urma unei furtuni puternice, o parte dintr-un acoperis a cazut peste mai multe masini parcate in zona.

Ploi torentiale si grindina au lovit mai multe localitati din Caras-Severin. Bucatile de gheata de marimea unui ou au distrus hectare intregi de culturi agricole.

Sursa: Jurnalul National

Cod galben de ploi si vijelii, pentru Capitala si Est-ul tarii... Gorj: Un barbat s-a inecat in propria fantana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x