Antena Căutare

Gabriela Firea anunţă ca are din nou Covid, tulpina Omicron. Ce delcarații a făcut

Gabriela Firea a anunţat că ea şi soţul ei, Florentin Pandele au din nou COVID, de data această tulpina Omicron.

Gabriela Firea anunţă ca are din nou COVID, tulpina Omicron. Ce delcarații a făcut
Gabriela Firea anunţă ca are din nou COVID, tulpina Omicron. Ce delcarații a făcut | Hepta

Ea a mai spus că infectarea a fost de la copii, însă sunt ceva simptome în plus faţă de varianta Delta pe care a avut-o în urmă cu trei luni.

Gabriela Firea a fost infectată, din nou, cu noul coronavirus, tulpina Omicron

Gabriela Firea a anunţat de curând, faptu că ea şi soţul ei, Florentin Pandele, au fost testați pzotiv, din nou, la COVID, însă de data aceasta la tulpina Omicron.

Gabriela Firea, în cadrul aceleiași postări de pe Faqcebook, a mai spus că infectarea a fost de la copii, însă sunt ceva simptome în plus faţă de varianta Delta pe care a avut-o în urmă cu trei luni.

„Avem COVID de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândeşte ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binişor, ceva simptome în plus la Omicron, faţă de Delta de acum 3 luni. Trec repede şi zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activităţi! Un moral bun creşte şi imunitatea. Sănătate şi optimism tuturor! Doamne-ajută!”, a scrus Gabriela Firea, duminică pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela Firea îşi anunţă candidatura la Primăria Generală

Fostul primar al Bucureştiului, Gabriela Firea, a declarat că în 2024 va candida din nou pentru postul de edil, argumentând că menirea sa este aceea de a rezolva lucruri de sistem din Capitală şi că este păcat că activitatea sa s-a întrerupt ”prin minciună, fraudă, manipulare”. ”Următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a subliniat Firea, în prezent ministru al Familiei.

”Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia, să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune”, a anunţat Gabriela Firea, întrebată despre o candidatură la Preşedinţie.

Ea a adăugat: ”Avem colegi foarte bine pregătiţi, care vor participa la o cursă internă pe sistem american şi vom avea un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidenţialelor, vor fi fost depăşite cele locale”.

Firea consideră că menirea sa este de a rezolva lucrurile în Capitală şi consideră că acesta este domeniul în care are abilităţi, potrivit news.ro.

”Cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minciună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, şi mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste nişte ani nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a argumentat Gabriela Firea.

Rezultate Loto 30 ianuarie 2022. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Simptomul straniu pe care doar cei infectați cu varianta Omicron îl simt. Ce se întâmplă cu pielea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x