Antena Căutare

Cât de folositoare sunt gelurile dezinfectante din comerţ împotriva coronavirusului? " Dacă sunt pe bază de alcool omoară Covoid-19"

Raed Arafat d[ o informație cât se poate de utilă! În urma unor cercetări s-a demonstrat că gelurile dezinfectante din comerţ pot distruge coronavirusul Covid-19

Cât de folositoare sunt gelurile dezinfectante din comerţ împotriva coronavirusului? " Dacă sunt pe bază de alcool omoară Covoid-19"
gelurile dezinfectante din comerţ omoară coronavirusul

„Spălatul pe mâini 20 de secunde cel puțin, după care dacă vrei să pui și soluție pe bază de alcool este foarte bine. (...) Dacă sunt pe bază de alcool şi dacă le folosim, da, omoară coronavirusul, pentru că el este ucis de soluţii pe bază de alcool şi de soluţii pe bază de clor. Soluţiile din piaţă pentru dezinsecţia mâinilor sunt, de regulă, pe bază de alcool”, a spus Raed Arafat, la Marius Tucă Show, potrivit Mediafax.

Raed Arafat mai adăugat că măștile făcute dintr-un șervețel de hârtie nu sunt la fel de eficiente precum cele profesionale.

„Masca are rolul de a-i proteja pe ceilalți, dacă persoana este bolnavă. Pe linia medicală, măștile pe care le folosim au un nivel de protecție mai ridicată”, a mai spus Arafat.

Raed Arafat (n. 24 mai 1964, Damasc, Siria) este un medic român de origine palestiniană, născut în Siria, specializat în anestezie-terapie intensivă. A crescut în Nablus, Cisiordania, iar la vârsta de 16 ani a emigrat în România în 1981 pentru a studia medicina. În septembrie 1990 a început să pună bazele Serviciulului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, devenit ulterior serviciul medical național de intervenție rapidă.

Trei ani de închisoare cu executare pentru preotul care a accidentat mortal o femeie și a rănit altele două, în timp ce ... Protest cu măşti de gaze la Ministerul Mediului, după cel mai grav episod de poluare din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x