Antena Căutare

Genica Boerica, condamnat la 12 ani de inchisoare pentru spalare de bani

Genica Boerica, cel care l-a denuntat la DNA pe fostul premier Adrian Nastase in dosarul "Matusa Tamara", a fost condamnat de catre Tribunalul Bucuresti la 12 ani de inchisoare pentru spalare de bani. Decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

Magistratii i-au aplicat mai multe pedepse cu inchisoarea lui Genica Boerica, pentru infractiuni la Legea 656/2002 privind prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, dar si pentru infractiuni prevazute de Codul penal.

Dar in final, tribunalul a decis ca Boerica sa execute zece ani de inchisoare, aceasta fiind cea mai mare pedeapsa stabilita pe numele afaceristului, instanta aplicand si un spor de doi ani.

Omul de afaceri craiovean Genica Boerica a mai fost implicat in restituiri ilegale de TVA, in 2007 fiind eliberat din arest preventiv.

Primaria Capitalei a declarat razboi chioscurilor si tarabelor ilegale... Vine direct vara: Temperaturi de 24ºC in urmatoarele zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x