Antena Căutare

Ultimă oră! Bărbatul care s-a împușcat în poligonul din Constanța a murit! Medicii nu i-au dat nicio șansă din prima clipă

Bărbatul de 41 de ani a murit sâmbătă dimineață, la spital. Potrivit unor surse, un bărbat, rudă cu cel care s-a împușcat, a sunat la 112, anunțând că acesta vrea să se sinucidă. Poliția și ambulanța au mers la locuința bărbatului care s-a împușcat, însă nu l-au mai găsit acasă, pentru că între timp plecase către poligonul de trageri, al cărui vechi client era.


De altfel, medicii au spus de vineri că șansele de supraviețuire ale bărbatului sunt foarte mici, transmite Mediafax.

Vă reamintim că omul a profitat de o clipă de neatenţie a instructorului şi s-a împuşcat. A fost o tentativă de sinucidere anunţată. Acasă, lăsase un bilet de adio, iar cu puţin timp înainte de gestul extrem şi-a anunţat familia printr-un mesaj.

Ora două după-amiaza. Două apeluri vin la 112, unul după altul. Mai întâi, o persoană cere ajutor. Spune că a primit un mesaj alarmant de la o rudă şi se teme că ceva rău s-ar putea întâmpla. Coşmarul se adevereşte după câteva secunde. Într-un poligon privat din Constanţa, un bărbat s-a împuşcat pe linia de tragere.

Înainte de a veni la poligonul de tragere, bărbatul a lăsat acasă şi un bilet de adio în care spunea că se simte o eroare de sistem a societăţii. Chiar cu câteva minute înainte de a se împuşca, bărbatul a trimis un mesaj de adio şi unei rude, în care îşi explica gestul.

Bărbatul, tatăl unui băiat, era divorţat şi, potrivit unor apropiaţi, trecerea printr-o perioadă dificilă. Nu a fost un accident. A fost o tentativă de sinucidere. Adică, dumnealui s-a manifestat în mod clar în sensul de a se sinucide.

Bărbatul de 41 de ani a intrat în poligon însoţit, aşa cum spune legea. Şi instructorul, dar şi un alt client au fost martorii scenelor cumplite. Totul s-a derulat într-o secundă. Instructorul este obligat prin lege să fie prezent.

Omul închiriase pistolul din poligon, iar pentru asta avea nevoie doar de buletin. Nu e nevoie şi de teste psihologice înainte de a pune mâna pe arme.

În luna mai, anul acesta, un alt bărbat de 41 de ani, tatăl a trei copii, s-a împuşcat mortal, după acelaşi scenariu, într-un poligon privat din Cluj. Şi el ar fi fost tot în depresie.

Descoperire terifiantă în Capitală! Trupul unei tinere de 31 de ani a fost găsit fără suflare într-un parc din sectorul ... Două fetițe de 6 și 9 ani, într-un accident cumplit, pe Autostrada Vestului, în Timiş! Mașina în care se aflau s-a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x