Antena Căutare

Gest impresionant! Un taximetrist si-a riscat viata pentru a salva un bebelus

Un bebelus de un an si jumatate traieste datorita unui taximetrist care si-a riscat viata ca sa-l salveze. Copilul a cazut, inexplicabil, de la balconul apartamentului in care locuia.

Cel mic a cazut de la etajul patru si s-a oprit in sarmele pentru rufe agatate la apartamentul de dedesubt. Cablurile i s-au infasurat in jurul gatului si orice secunda pierduta ii putea fi fatala micutului. Taximetristul care a vazut scena, n-a stat nicio clipa pe ganduri, a oprit motorul taxiului si a escaladat blocul prin exterior.

“Am vazut copilul agatat in consola de la geam, la rufele care se intind acolo. Cand am ajuns eu la el, era deja putin vanat”, povesteste barbatul.

O misiune extrem de dificila si periculoasa pe care a indeplinit-o cat a putut de repede. Bebelusul a fost preluat de un echipaj SMURD. Nimeni nu stie cum a fost posibil ca cel mic sa cada pe geam.

Mama sa risca sa fie acuzata de neglijenta.

Protest impotriva maidanezilor in Parcul Izvor din Capitala. Sute de oameni cer solutii imediate pentru problema cainilo... Accident tragic la IASI: noua oameni au murit si un copil se afla in stare grava, dupa ce o masina a fost spulberata de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x