Antena Căutare

Gestul extrem pe care l-a făcut un polițist! A fost reținut după ce a fost filmat cum conducea haotic

Un poliţist a fost reţinut de procurori după ce a fost filmat în timp ce conducea haotic, riscând producerea de accidente, iar când a fost oprit a refuzat testarea cu aparatul etilotest.Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, sesizarea a fost făcută prin apel la 112, iar poliţiştii de la rutieră au oprit vehiculul.

Gestul extrem pe care l-a făcut un polițist! A fost reținut după ce a fost filmat cum conducea haotic
Un polițist a încălcat legea

"La data de 23 noiembrie a.c., la ora 21,39, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o persoană cu privire la faptul că dinspre oraşul Ardud spre municipiul Satu Mare, un autoturism circulă haotic pe drumul public. În urma sesizării a fost depistat şi oprit în trafic, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Unimăt. Întrucât sus-numitul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei", a precizat IPJ Satu Mare, în buletinul de presă transmis luni.

Potrivit unor surse judiciare, şoferul este un poliţist pus la dispoziţie de către IPJ Satu Mare, fiind anchetat într-un alt caz. El a fost şi agent în cadrul Poliţiei Rutiere Satu Mare, informează Agerpres.

"Conducătorul auto, de 34 de ani, din localitatea Unimăt a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti urmând ca mâine să fie prezentat de către procurori instanţei de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive", a transmis IPJ.

Descoperire macabră în Marea Adriatică! Cadavrul unei românce a fost găsit plutind în apele învolburate ale mării... Maria Cârneci este îngenunchiată de durere! Soțul artistei s-a stins din viață după lupta cumplită cu boala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x