Gestul incredibil pe care l-a făcut Karina, fata ucisă de Cosmin Titiș în Timișoara, chiar de ziua ei! Ce a cerut în loc de cadou

 

Karina, tânăra ucisă de iubitul ei, Cosmin Titiș, în Timișoara, a făcut un gest incredibil chiar de ziua ei, când, în loc de cadouri, și-a rugat prietenii să facă altceva pentru ea.

„Anul acesta de ziua mea solicit donaţii pentru Dogs Trust. Am ales această organizaţie non-profit pentru că misiunea sa este foarte importantă pentru mine şi sper să contribui şi tu, pentru a sărbători împreună cu mine. Orice ajutor, oricât de mic, mă va ajuta să-mi ating obiectivul propus. Mai jos găseşti informaţii despre Dogs Trust”, a anunțat ea, pe platforma de socializare Facebook.

Iubitul ei, Cosmin Titiş, un tânăr de 31 de ani din Lupeni, a fost reţinut vineri seara, după ce a ucis-o pe Karina, cu mai multe lovituri de cuţit.

Imediat după crimă, tânărul a fugit, fiind prins la aproximativ trei ore, în zona Pădurea Verde.

Mama tânărului, care locuieşte în Piteşti, a declarat că vineri seara la ora 18.30 a aterizat în Spania, unde a plecat într-un concediu de 10 zile, iar când a deschis telefonul „a început ca o bombă”.

Ea a declarat că după comiterea crimei, fiul său i-a spus că vrea să se sinucidă, dar atât ea cât şi fiica şi celălalt fiul al lor i-au spus lui Cosmin Titiş să se predea la Poliţie.

Mama tânărului a mai declarat că nu ştie ce s-a întâmplat între fiul ei şi iubita lui pentru că ea locuieşte în Piteşti, iar fiul ei şi iubita lui au fost plecaţi în Anglia. Herminka Titiş a declarat că luni, cu patru zile înainte de comiterea crimei, a fost la Lupeni, unde l-a auzit pe fiul său vorbind foarte frumos la telefon cu iubita sa.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI