Gestul incredibil pe care l-a făcut Karina, fata ucisă de Cosmin Titiș în Timișoara, chiar de ziua ei! Ce a cerut în loc de cadou

Karina, tânăra ucisă de iubitul ei, Cosmin Titiș, în Timișoara, a făcut un gest incredibil chiar de ziua ei, când, în loc de cadouri, și-a rugat prietenii să facă altceva pentru ea.

Karina, tânăra ucisă de iubitul ei, Cosmin Titiș, în Timișoara, a făcut un gest incredibil chiar de ziua ei, când, în loc de cadouri, și-a rugat prietenii să facă altceva pentru ea.

„Anul acesta de ziua mea solicit donaţii pentru Dogs Trust. Am ales această organizaţie non-profit pentru că misiunea sa este foarte importantă pentru mine şi sper să contribui şi tu, pentru a sărbători împreună cu mine. Orice ajutor, oricât de mic, mă va ajuta să-mi ating obiectivul propus. Mai jos găseşti informaţii despre Dogs Trust”, a anunțat ea, pe platforma de socializare Facebook.

Iubitul ei, Cosmin Titiş, un tânăr de 31 de ani din Lupeni, a fost reţinut vineri seara, după ce a ucis-o pe Karina, cu mai multe lovituri de cuţit.

Imediat după crimă, tânărul a fugit, fiind prins la aproximativ trei ore, în zona Pădurea Verde.

Mama tânărului, care locuieşte în Piteşti, a declarat că vineri seara la ora 18.30 a aterizat în Spania, unde a plecat într-un concediu de 10 zile, iar când a deschis telefonul „a început ca o bombă”.

Ea a declarat că după comiterea crimei, fiul său i-a spus că vrea să se sinucidă, dar atât ea cât şi fiica şi celălalt fiul al lor i-au spus lui Cosmin Titiş să se predea la Poliţie.

Mama tânărului a mai declarat că nu ştie ce s-a întâmplat între fiul ei şi iubita lui pentru că ea locuieşte în Piteşti, iar fiul ei şi iubita lui au fost plecaţi în Anglia. Herminka Titiş a declarat că luni, cu patru zile înainte de comiterea crimei, a fost la Lupeni, unde l-a auzit pe fiul său vorbind foarte frumos la telefon cu iubita sa.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri