Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Gheorghe Dincă a cedat! A povestit totul despre Alexandra: "Am legat-o cu cureaua. Îi curgea sânge din nas și din urechea dreaptă"

Apar public noi declarații cutemurătoare pe care Gheorghe Dincă le-a făcut în fața procurorului. Presupusul criminal din Caracal a povestit cum a întrebat-o pe Alexandra dacă știe fete interesate de relații sexuale pe bani. A relatat și cum a murit fata de 15 ani. A legat-o cu cureaua de la pantaloni și a privit-o în timp ce "sângele îi curgea din nas și din urechea dreaptă"

Apar public noi declarații cutemurătoare pe care Gheorghe Dincă le-a făcut în fața procurorului. Presupusul criminal din Caracal a povestit cum a întrebat-o pe Alexandra dacă știe fete interesate de relații sexuale pe bani. A relatat și cum a murit fata de 15 ani. A legat-o cu cureaua de la pantaloni și a privit-o în timp ce "sângele îi curgea din nas și din urechea dreaptă"

Antena 3 a obținut, în exclusivitate, declarațiile date de Gheorghe Dincă, pe 28 iulie, în fața procurorului Liviu Vasilescu.

 • "- În 24.07.2019, în jurul orei 10.00, a văzut fata pe marginea străzii în comuna Dobrosloveni și că el se întorcea de la Osica unde fusese să lase o piesă de mașină cuiva.
 • - În discuția avută cu Alexandra în mașină, Dincă a întrebat-o dacă cunoaște fete care se ocupă cu prestații sexuale pe bani.
 • - Dincă spune că a aruncat din mers telefonul pe care i-l luase Alexandrei de pe bancheta din spate a mașinii, după ce o lovise și fata rămăsese nemișcată cu capul căzut în față, rezemat de scaunul din față
 • - Dincă declară că a aruncat telefonul într-un loc din zona stadionului, pe lângă care trece un pârâu, l-a traversat și a aruncat telefonul peste gard. Fata nu își revenise.
 • - Când a ajuns acasă, Dincă afirmă că fata tot nu își revenise, a băgat mașina în curte pentru că a observat că pe stradă erau două femei polițist, a scos-o din mașină pe fată după ce i-a legat mâinile cu cureaua de la pantaloni și a dus-o în casă"
 • "- Dincă afirmă că Alexandra și-a revenit în casă și i-a dat să bea o cafea.
 • - Dincă spune că fata i-a dat un număr de telefon să sune ca să spună de ea că e la o prietenă și, după ce fata i-a spus că se simte rău, l-a rugat să se ducă să îi cumpere medicamente . A plecat, dar "am uitat să iau medicamente și am fost doar la cumpărături".
 • - "Nu am luat de la fată vreo brățară roșie pe care să o fi aruncat în vreo curte. Nu îmi amintesc acest lucru. Nu îmi amintesc să fi plecat spre Craiova în acea zi"
 • - Între orele 9-12, Dincă spune că a fost în oraș și a băut un ceai, după ce legase pe Alexandra la picioare și mâini cu sfoară și îi pusese bandă pe ochi.
 • - "Am intrat în casă și am deschis ușa și am observat că fata se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, având telefonul în mână"
 • - Conform declaraței, a urmat o altercație, Dincă a pleznit fata și aceasta a căzut lângă o masă. Dincă a văzut că nu mai mișcă și că "îi curge sânge din nas și din urechea dreaptă"
Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro