Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Gheorghe Dincă a clacat în fața experților FBI! Ce l-a făcut să răbufnească: „A plâns. A avut momente de regret”

Declarații incendiare despre întâlnirea dintre Gheorghe Dincă și experții FBI veniți să îl analizeze. După ore în șir de audieri, presupusul criminal din Caracal a răbufnit!

Declarații incendiare despre întâlnirea dintre Gheorghe Dincă și experții FBI veniți să îl analizeze. După ore în șir de audieri, presupusul criminal din Caracal a răbufnit!

Cei mai buni profileri din lume au stat două zile la Penitenciarul Jilava, au discutat cu bărbatul care susţine că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza şi au analizat zeci de ore de înregistrări de la percheziţii.

„Nu a fost o audiere propriu-zisă, nu s-a consemnat pe hârtie. Inculpatul a relatat anumite situații în legătură cu cazul, iar profilerii au analizat ceea ce a afirmat el, reacțiile lui și așa mai departe”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă.

Apărătorul lui Dincă a explicat că, în cazul unor astfel de interogatorii, întrebările specialiștilor nu se referă doar la faptele de care este acuzat, ci și la viața inculpatului.

„În general, o analiză comportamentală se face în raport de întreaga viață a persoanei pe care o examinezi”, a explicat acesta.

În urma audierilor ce au durat „foarte multe ore”, una dintre întrebările la care experții FBI trebuie să răspundă este dacă Gheorghe Dincă poate fi catalogat un criminal în serie: „Nu s-a lămurit dacă Dincă este considerat sau nu criminal în serie. Există anumite lucruri care nu sunt clare.”

Cum a reacționat Dincă în fața profilerilor?

„A avut momente de regret...mai plânge. Nu se întâmplă des, dar plânge. În general, cei care au comis o crimă au momente de răbufnire. În fața experților de la FBI a avut mai multă libertate de exprimare. A putut să spună ce a vrut, fără să fie întrerupt”, a adăugat avocatul lui Gheorghe Dincă.

Sursa: Antena 3