Live acumFilm: Un sarut de milioane
Prime Time 20:00iUmor (r)

Gheorghe Dincă a divorțat în secret! Ce a spus fosta lui soție când a cerut să încheie căsnicia cu monstrul din Caracal  

Gheorghe Dincă a divorțat în secret. Fosta lui soție, Elena, ar fi cerut încetarea căsniciei, la un notar, iar mariajul lor s-ar fi încheiat de comun acord.

Elena și Gheorghe Dincă.

Divorțul a fost cerut în luna noiembrie la notar, iar după perioada legală de o lună de zile în care părțile aveau posibilitatea de a se răzgândi, separarea legală a fost pronunțată de notar în decembrie, potrivit Impact, citat de libertatea.ro.

Elena Dincă ar fi fost cea care a cerut divorțul, pentru a nu i se mai pune eticheta de „soție de criminal”.

În acest timp, Gheorghe Dincă s-a aflat în arest preventiv. El ar fi delegat un avocat pentru a se ocupa de tot ce e necesar.

Fosta soție a lui Dincă este considerată de avocatul familiei Luizei Melencu drept complicele „Monstrului din Carcal”.

„O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo. Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal.

Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrebări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă”, spunea Tonel Pop.

Gheorghe Dincă va fi dus vineri în fața magistraților, pentru prelungirea mandatului de arestare.