Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Gheorghe Dincă a mințit atunci când a spus că n-a ucis-o pe Luiza Melencu. Ce se întâmplă acum, când rechizitoriul a fost finalizat!

Declarațiile făcute de Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, nu schimbă cu nimic probatoriul procurorilor DIICOT, care au stabilit că acesta a mințit atunci când  a negat comiterea crimei și ar fi indicat numele unor presupuși complici.

Gheorghe Dincă a mințit atunci când a spus că n-a ucis-o pe Luiza Melencu. Ce se întâmplă acum, când rechizitoriul a fost finalizat!

“Această ultimă declaraţie a fost pusă la dosar. Astfel, rechizitoriul este finalizat, urmând să fie trimis pentru confirmare la procurorul general, după care să ajungă la Tribunalul Olt", au confirmat surse judiciare pentru Monitorul Justiţiei.

De asemenea, potrivit Monitorul Justiției, rechizitoriul în cazul Caracal, în care principalul suspect este Gheorghe Dincă, care este acuzat că le-a ucis pe cele două fete, pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, a fost finalizat și ar urma să fie trimis procurorului general interimar Bogdan Lică.

Caracal: S-a aflat unde a fost dusă Luiza Melencu! Gheorghe Dincă a cedat! „Acele oase au fost plantate”

Gheorghe Dincă, aflat în arest preventiv, este acuzat de două fapte de omor calificat, profanare de cadavre și trafic de persoane.

De asemenea, prin același rechizitoriu, DIICOT va sesiza instanţa şi cu privire la Ştefan Risipiţeanu, acuzat de violarea Luizei Melencu, la locuința lui Dincă. Acesta şi-ar fi recunoscut fapta în faţa procurorilor DIICOT.

Cazul Caracal: Dorința lui Gheorghe Dincă s-a împlinit! Decizie de ultimă oră, anunțată de autorități! Ce primește criminalul de la Caracal

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, în 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Recomandari