Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Răsturnare de situație în cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că a mințit. Cum le-a ucis, de fapt, pe Alexandra și pe Luiza 

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care le-ar fi ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceașnu, a fost din nou audiat de procurori, unde a făcut noi mărturisiri. 

Gheorghe Dincă a recunoscut că a mințit. Cum le-a ucis, de fapt, pe Alexandra și pe Luiza

Bărbatul a recunoscut în fața procurorilor că le-a ucis pe fete. El a recunoscut, însă, că a mințit atunci când a spus că a omorât-o accidental pe Alexandra, pentru că vorbea la telefon. În realitate, însă, motivul crimei a fost o criză nervoasă.

De asemenea, el a spus că la fel a procedat și cu Luiza Melencu, tânăra care a dispărut de acasă la începutul lunii aprilie. Acum, însă, procurorii vor schimba încadrarea juridică a faptei din lovituri cauzatoare de moarte.

Bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă îl dă în judecată pe Tonel Pop, după ce a sărit la el în timpul audierii! „Mi-a spus că dacă am fete e posibil să fie violate”

Ăsta a fost un strigăt de disperare, să sperăm că domnul preşedinte ne ascultă şi se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări multe pe care le aşteptăm de opt luni şi sunt fără răspuns.

Nu ştiu dacă ne-ar putea ajuta, dar ca preşedinte al ţării, domnia să cred că ar putea să se implice. (…) Eu aş fi vrut personal să vorbesc, suntem persoane simple, aş fi vrut personal să vorbesc cu dânsul.

Nu pot să spun că sunt supărată, aş fi vrut personal să vorbim de la om la om cu dansul.

În primul rând, vreau să îi spun că am fost umiliţi şi vreau să aflăm adevărul, ce s-a întâmplat cu adevărat, ce s-a întâmplat cu fiica mea”, a declarat Monica Melencu, după vizita la Cotroceni, unde a fost invitată de preşedintele Klaus Iohannis.

Noi dezvăluiri despre cazul Caracal. Complicele lui Gheorghe Dincă a recunoscut violul petrecut în curtea acestuia

Gheorghe Dincă este suspectat că le-a răpit, violat și ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, două adolescente care au dispărut în Caracal, într-un interval de câteva luni.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro