Motivul pentru care Dincă a devenit un criminal, descoperit de psihologi! De ce s-a transformat într-un monstru. „I s-au amplificat tendințele de comportament sexual deviant”

 
+2 click pentru
galerie

Psihologii au descoperit cauza pentru care Gheorghe Dincă s-a transformat în „criminalul din Caracal”. Aceștia au explicat când s-ar fi produs în mintea lui declicul în urma căruia le-ar fi violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu. 

a recunoscut că le-a violat pe Alexandra şi Luiza înainte de a le ucide. "Monstrul din Caracal" le-a mărturisit anchetatorilor că îşi trata victimele ca pe prostituate, iar el se considera clientul.

În două zile de reconstituiri, Dincă a descris două crime ce par trase la indigo. Fie îşi confundă victimele, fie a ucis după un tipar, cred profilerii care au încercat să-i intre în minte.

„El cand minte, spune adevarul si cand spune adevarul poate minte. Ne-a trimis la Dunare, la Olt. E ceva acolo. Ne-a trimis al liziera. E ceva acolo dar el a zis in celula ca acolo nu sunt osemintele fetie din aprilie. Sunt ale alteia”, a spus Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist. 

„Nu face confuzii numai între cele două cazuri. Parerea mea ca face confuzii intre mai mutle cazuri. Cand vorbeste la general, cat de cat exista o schema. Cand se aprofundeaza, urmatorul pas devine imposibil”, a spus și Tonel Pop, avocatul familiei Melencu. 

Psihologii cred că o cădere psihică suferită de Dincă după plecarea soţiei sale în străinătate ar fi fost declicul pentru ororile comise. De atunci, ar fi început să dezvolte o manie sexuală care a trecut de la racolarea prostituatelor, la răpiri, viol şi apoi. crimă.

„El fiind de capul lui, consumand mai mult alcool, s-au amplificat toate tendintele de comportament sexual deviant”, a spus criminologul Liviu Chesnoiu. 

Apar însă semne de întrebare în legătură cu modul în care Dincă spune că a acţionat după comiterea crimelor. Avocatul familiei Melencu susţine că trupurile celor două fete nu ar fi avut cum să încapă în cazanul din curte în care se presupune că suspectul le-a incendiat.

„Nici daca esti contorsionist nu poti sa intri pe o inaltime de 80 de cm pe un astfel de diametru. Cand te flexezi, genunchii lovesc marginea butoriului. Partea opusa loveste spatele. musca Nu iti da voie diametrul sa te flexezi”, a mai spus Tonel Pop. 

Totuşi, anchetatorii au găsit oasele Alexandrei în butoiul respectiv. În cazul ei, sunt suficiente probe care să o plaseze în maşină, în casă şi în curtea lui Dincă. Însă, în privinţa Luizei, nu există nicio dovadă solidă că a fost ucisă.

Probele ADN vor fi cele care vor face lumină şi în cazul Luizei Melencu. Procurorii DIICOT spun că cei de la INML le-au transmis faptul că procedura va fi una de durata din cauza gradului mare de calcinare ale oaselor găsite în liziera de pădure. 

Între timp, colegii Luizei Melencu încă speră că fata este în viaţă. Recent, au publicat pe internet un clip filmat înainte de dispariţie chiar de tânăra de 18 ani.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI