Live acum Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

A cedat! Gheorghe Dincă, declarații cumplite despre Luiza Melencu: „Numai eu și Dumnezeu știm!”

Din momentul în care a fost arestat, Gheorghe Dincă a refuzat să ofere prea multe detalii despre soarta celor două adolescente dispărute din Caracal. Acum, însă,Dincă a făcut noi dezvălurii despre Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, noi declarații despre Luiza Melencu

În lunile petrecute în arest, Gheorghe Dincă a vorbit cu mai mulți colegi despre cazul Caracal. Dacă în urmă cu câteva luni spunea că „Numai eu și Dumnezeu știm unde se află”, surse din anchetă, citate de wowbiz, au dezvăluit că Dincă a început să dea detalii despre Luiza Melencu.

„Nu va fi găsită niciodată! Va rămâne un mister”, ar fi spus Gheorghe Dincă.

Comportamentul bizar al lui Dincă îl face foarte greu de analizat și încadrat într-o categorie de criminali. Nici experții români, nici profilerii FBI nu au reușit să îi facă un profil psihologic complet.

Cei mai buni profileri din lume au stat două zile la Penitenciarul Jilava, au discutat cu bărbatul care susţine că le-a ucis pe cele două adolescente şi au analizat zeci de ore de înregistrări de la percheziţii.

„E detașat, nu știi dacă vine dintr-o asigurare de genul stai liniștit că nu pățești nimic, avem noi grijă sau pur și simplu e o defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai stă să-și imagineze consecințele faptelor sale, ale condamnării”, a explicat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

Apărătorul lui Dincă a explicat că, în cazul unor astfel de interogatorii, întrebările specialiștilor nu se referă doar la faptele de care este acuzat, ci și la viața inculpatului.

„În general, o analiză comportamentală se face în raport de întreaga viață a persoanei pe care o examinezi”, a explicat acesta.

În urma audierilor ce au durat „foarte multe ore”, una dintre întrebările la care experții FBI trebuie să răspundă este dacă Gheorghe Dincă poate fi catalogat un criminal în serie: „Nu s-a lămurit dacă Dincă este considerat sau nu criminal în serie. Există anumite lucruri care nu sunt clare.”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro