Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Gheorghe Dincă își pregătește lovitura decisivă! Ce le-a cerut anchetatorilor: „Este mult mai liniștit”

Avocatul lui Gheorghe Dincă a declarat că principalul suspect în cazul crimelor din Caracal este mai liniştit ca înainte şi se aşteaptă să fie trimis în judecată. Ce

Gheorghe Dincă vrea să își vadă dosarul

Gheorghe Dincă a fost dus la DIICOT, flancat de mascaţi. Îmbrăcat ca de obicei, în pantaloni negri şi cămaşă, a încercat să se ascundă de camerele de filmat cu un dosar în dreptul feţei.

A fost scos din arest pentru a putea studia o parte din dosarul în care este cercetat pentru uciderea Alexandrei şi Luizei. Dincă vrea să-şi cunoască dosarul filă cu filă.

63 de zile le rămân procuroriilor DIICOT pentru a trimite dosarul, sau o parte din el, în judecată. Conform legii, pe parcursul urmăririi penale Gheorghe Dincă poate fi ţinut în arest preventiv cel mult 180 de zile.

Între timp, apar informaţii despre cât a plătit statul român doar pentru verificarea probelor din butoiul găsit în curtea casei din Caracal.

Peste 100 de elemente, printre ele inclusiv fragmente ale animalelor incinerate de Gheorghe Dincă au fost analizate de IML. Fiecare expertiză a unei probe i-ar fi costat pe anchetatorii 1.000 de euro. Adică în jur de 100.000 de euro doar pentru a vedea dacă într-adevăr trupurile celor două fete au fost arse în acel butoi.

Chiar şi aşa, spun surse din anchetă, IML nu dispune de tehnologia necesară pentru a avea rezultate clare, tocmai de aceea procurorii încă aşteaptă rezultatele de la FBI care ar putea veni în câteva săptămâni.

Două cranii, descoperite la câțiva kilometri de Caracal

Aseară, o nouă alertă a fost declanşată în apropiere de Caracal. Doi fermieri, care arau un câmp intră hartăde lângă satul Mărgheni, aflat la aproximativ 35 de km de locuinţa lui Gheorghe Dincă, au sunat la 112 după ce au găsit două cranii şi mai multe fragmente osoase.

Prima expertiză a antropologilor Institutului Naţional de Medicină Legală arată că oasele sunt vechi de 50 de ani. Cel mai probabil, provin dintr-un cimitir aflat la 7 km de locul unde au fost găsite.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro