Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Gheorghe Dincă nu a omorât-o pe Alexandra! Cine l-a forțat pe criminalul de la Caracal să mintă, de fapt

Răsturnare uriașă de situație în cazul crimelor de la Caracal! Miercuri a început procesul lui Gheorghe Dincă și astfel au ieșit la iveală informații la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Apar noi informații despre Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Practic, inculpatul a dezvăluit faptul că nu el se face vinovat de crime, dar nici nu a explicat unde sunt cele două tinere despre care se crede că le-ar fi violat și omorât.

GHEORGHE DINCĂ, AMENINȚAT SĂ MINTĂ CĂ EL ESTE CRIMINALUL

Surprinzător este faptul că avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, susține că Gheorghe Dincă a fost torturat de când se află în închisoare.

CITEȘTE ȘI: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a început să spună și a declarat care sunt polițiștii care l-au torturat, cum l-au torturat, când l-au torturat, în ce fel, psihic, a fost torturat și fizic multe ore. Polițiștii respectivi nu făceau parte din anchetă (...) Nu era stăpân pe sine, era destul de emoționat pentru că spunea lucruri teribile, pentru care și-a dat masca jos, și era foarte emoționat pentru că spunea adevărul. Își aducea aminte de momentele în care era torturat”, a mai declarat avocatul, potrivit Antena 3.

Gheorghe Dincă nu a omorât-o pe Alexandra! Cine l-a forțat pe criminalul de la Caracal să mintă, de fapt

Apar noi informații despre Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Iată mai jos ce a dezvăluit Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu, la scurt timp proces:

CITEȘTE ȘI: Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

„Am avut dreptate‼️ ADEVARUL IESE LA IVEALA‼️ Dinca NU a omorat-o pe Alexandra‼️În sala de judecata DINCA a declarat: Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat (...) Polițistul Ciobanu m-a amenințat (...) Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei. Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei (...).

Cer restituirea acestor cheltuieli‼️ Mai mult este de prisos sa comentez‼️Am câștigat o batalie în lupta cu Sistemul‼️ Dar Dinca este același monstru ordinar care a tăcut și nu a spus unde este Alexandra 10 luni de zile și nici acum‼️

Va iubim dragi romani pt ca ne-ati fost si ne sunteți alaturi‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Recomandari