Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Gheorghe Dincă, prins în capcană! Strigătul disperat, din închisoare, al „monstrului din Caracal”. Ce vrea să se întâmple, urgent

Gheorghe Dincă trăiește zile negre în închisoare. Bărbatul care a mărturisit să le-a răpit și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost păcălit!

Gheorghe Dincă, prins în capcană! Strigătul disperat, din închisoare, al „monstrului din Caracal”

În acest moment, dosarul Caracal se află în camera preliminară. Un judecător trebuie să stabilească legalitatea administrării probelor împotriva lui Gheorghe Dincă.

Două termene au fost stabilite până acum, pe 18 martie și 3 aprilie, însă ambele au fost amânate, în contextul stării de urgență.

Citește și:

Scene șocante între soții Stegaru! A apărut filmarea pe care Viorel o vrea ștearsă! Ce a putut să-i facă Vulpiței - VIDEO

„De fiecare dată, familiile (n.r. – Măceșanu și Melencu) au fost anunțate, prin citații, să nu mai vină la Tribunalul Olt”, a precizat Aurel Moldovan, avocatul părinților Alexandrei Măceșanu, potrivit Libertatea.

Totuși, situația pare să se apropie de o decizie, după ce familiile Măceșanu și Melencu au primit citații de judecare pentru data de 20 mai.

Rudele celor două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, Rudele cer reluarea anchetei.

Citește și:

Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

„Sunt multe neconcordanțe, nu putem accepta dosarul așa. Nu există probe, și atunci ce facem? Ne bazăm doar pe declarația lui Dincă?”, a declarat mama Monicăi Melencu.

În mod surprinzător, și Gheorghe Dincă cere refacerea dosarului, bărbatul din Caracal susținând că a fost „păcălit de anchetatori”.

„Și Dincă a cerut să fie trimis dosarul înapoi, spunând că a fost păcălit de anchetatori. În acel memoriu, el acuză faptul că a fost evaluat psihologic fără avocat”, a spus Carmen Obîrșanu, avocata familiei Melencu.

Recomandari