Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Un martor-cheie rupe tăcerea în dosarul monstrului din Caracal: "Gheorghe Dincă racola minore încă din 2001"

Sunt aproape trei săptămâni de când ororile din Caracal au stârnit durere, au semănat teroare şi au lansat multe întrebări fără răspuns. Iar ancheta pare că bate pasul pe loc. Apar, însă, noi detalii năucitoare. Într-un interviu realizat de Mihai Gâdea, un bărbat care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă a povestit cum suspectul racola minore pentru relaţii sexuale şi cum, în astfel de ilegalităţi, ar fi fost implicaţi şi poliţişti.

Sunt aproape trei săptămâni de când ororile din Caracal au stârnit durere, au semănat teroare şi au lansat multe întrebări fără răspuns. Iar ancheta pare că bate pasul pe loc. Apar, însă, noi detalii năucitoare.

Într-un interviu realizat de Mihai Gâdea, un bărbat care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă a povestit cum suspectul racola minore pentru relaţii sexuale şi cum, în astfel de ilegalităţi, ar fi fost implicaţi şi poliţişti.

La aproape 3 săptămâni de la cazul care a cutremurat România, un martor-cheie care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă, a dezvăluit detalii tulburătoare într-un interviu realizat de Mihai Gâdea.

Individul l-ar fi cunoscut pe Gheorghe Dincă în 2001, prin intermediul unui client. A participat la întalniri într-un anumit cerc în care, mai multe persoane, printre care şi Dincă, povesteau cum beneficiau de serviciile sexuale oferite de minore din zona oraşului Caracal. Printre ei ar fi fost şi poliţişti, susţine acesta.

"Nu erau numai ei. Aici şi alte persoane pe care ulterior am înţeles că erau poliţişti de diferinte ranguri sau tot oameni de afaceri ce nu aveau acces atât de repede sau, mă rog, putere de convingere atât de mare să aibă de a face cu fetele acestea tinere. Au folosit o formă de a râde de un anume individ, poliţist de rang înalt, colonel cu funcţie în judeţul Olt atunci, că nu era prea bine pregătit pentru astfel de servicii", a declarat bărbatul la Antena 3.

Iar Alexandru Cumpănaşu continuă să caute dovezi cu ajutorul cărora să tragă la răspundere autorităţile care puteau să o salveze pe Alexandra. Aseară, într-o postare pe pagina sa de socializare, a făcut publică fişa de evenimente a MAI din momentul dispariţiei nepoatei sale:"Răpirea Alexandrei este raportată de şeful IPJ Olt abia la ora 10:53, a doua zi, când monstrul se afla deja arestat de cinci ore şi Centrul Operativ de la nivelul MAI nu mai puteau face nimic pentru Alexandra."

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro