Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Gheorghe Dincă s-a răzgândit! Ce le-a spus procurorilor despre locurile în care s-ar afla Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a fost scos în urmă cu câteva ore de la audieri, din sediul DIICOT, unde procurorii l-au audiat mai bine de nouă ore. Bărbatul s-a răzgândit cu privire la  locurile în care s-ar afla Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a fost scos în urmă cu câteva ore de la audieri, din sediul DIICOT, unde procurorii l-au audiat mai bine de nouă ore. Bărbatul s-a răzgândit cu privire la locurile în care s-ar afla Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Dincă a spus din nou că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, apoi a fost dus la arestul central.

„Şi-a menţinut declaraţia. Locurile nu le-a menţinut. Nu pot să vă spun. M-a rugat domnul procuror să nu vă dau detalii”, a declarat Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Criminalul din Caracal ar urma să facă un test poligraf la IGPR. Deocamdată, nu s-a stabilit şi când va fi expertizat psihiatric.

Gheorghe Dincă a fost consultat şi de medici, după ce s-a plâns că a fost agresat de poliţişti şi a cerut certificat medico-legal. În raportul INML se arată, însă, că presupusul criminal din Caracal nu a fost agresat

Vineri, ar urma să fie prezentate rezultatele probelor şi resturilor presupus umane preluate de la locuinţa lui Gheorghe Dincă.

Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, la ora 11.00, a sunat de trei ori la 112 și a anunțat că a fost sechestrată și violată. Polițiștii au intrat în casa suspectului abia după 19 ore. Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, este dată dispărută din 14 aprilie. Ambele adolescente au intrat în mașina lui Gheorghe Dincă, „la ocazie”.

Recomandari