Antena Căutare

Gheorghe Dincă se întoarce în casa ororilor! Ultimele detalii despre ancheta din Caracal: ”Luiza a vorbit la telefon din mașina criminalului!”

Gheorghe Dincă va ajunge din nou în Casa Ororilor. El a fost transferat în această dimineaţă în arestul din Slatina unde îşi va petrece următoarele patru nopţi. Luni, împreună cu procurorii DIICOT şi cu ofiţerii criminalişti va merge înapoi la Caracal pentru reconstituire. 

Gheorghe Dincă va ajunge din nou în Casa Ororilor. El a fost transferat în această dimineaţă în arestul din Slatina unde îşi va petrece următoarele patru nopţi. Luni, împreună cu procurorii DIICOT şi cu ofiţerii criminalişti va merge înapoi la Caracal pentru reconstituire.

Între timp, apar date noi din anchetă, obţinute în exclsivitate de Observator. Mai exact, Luiza ar fi vorbit la telefon aproape un minut cu tatăl ei chiar din maşina lui Gheorghe Dincă.

Dis de dimineaţă, Gheorghe Dincă a schimbat Arestul Central al Poliţiei Capitalei cu cel al IPJ Slatina. Procurorii DIICOT şi poliţiştii criminalişti vor să meargă din nou cu el la Casa Groazei pentru a face o reconstituire completă a dispariţiei Luizei şi Alexandrei.

Citește și: Detalii șocante: Prusupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dincă a vorbit. Acesta a povestit ce s-a întămplat cu Alexandra înaite de a o ucide

De luni, Gheorghe Dincă va reveni în casa din Caracal. În timpul reconstituirilor, poliţiştii vor filma declaraţiile lui.

”Se va reconstitui ceea ce s-a întâmplat, se poate face și pe mai multe versiuni. Dacă există mai multe ipoteze posibile, se pot face pe ambele.”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Dincă.

Timp de câteva zile, anchetatorii vor parcurge împreună cu Dincă toţi paşii făcuţi de acesta în perioada în care cele două fete au fost răpite şi ţinute în Casa Ororilor. Deşi au trecut fix 5 luni de la dispariţia Luizei Melencu, nu s-a aflat încă exact ce s-a întâmplat cu fata. Potrivit unor surse din anchetă, Luiza a vorbit la telefon chiar din maşina lui Dincă cu tatăl său aflat atunci la muncă în Italia. Apelul a durat 47 de secunde.

Rudele au demarat o anchetă pe cont propriu. Au vrut să vadă dacă de pe telefonul ei au fost făcute şi alte apeluri.

”Maică-sa a mers să obțină de la firmă listing-ul de la numerele de telefon. Au zis că e restricționat și face parte din anchetă.”, a declarat bunicul Luizei Melencu.

Citește și: Bunica Luizei Melencu, mărturisiri sfâșietoare la cinci luni de la dispariția fetei: ”I-a sunat telefonul cinci ore!”

Pe baza petelor de sânge găsite în Casa Ororilor anchetatorii ştiu doar că tânăra a fost sechestrată acolo. Gheroghe Dincă şi-a schimbat însă de mai multe ori declaraţia. Rudele fetei cred că Luiza trăieşte.

La o lună şi jumătate de la descoperirea lui Dincă, ies la iveală şi alte erori ale primilor anchetatori care au descins în Casa Groazei. Potrivit unor surse din anchetă, s-au trimis la expertiză hainele lui Gherorghe Dincă mai puţin lenjeria intimă a acestuia, probă extrem de importantă în cazurile de viol.

Autoritățile din România, în alertă maximă! Mii de condamnați sunt de negăsit: ”Au fost dați în urmărire internațională!... Incendiu de proporții în Delta Dunării! Flăcările puternice au cuprins zece hectare de vegetație uscată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x