Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Criminalul din Caracal le-a spus anchetatorilor că trupul Alexandrei se află în Olt

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, şi-a recunoscut crimele. Cum a motivat bărbatul faptul că le-a ucis cu sânge rece pe cele două fete, Alexandra Măceşan şi Luiza Melencu

UPDATE. Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete răpite, a fost dus înapoi în arest, după ce i s-a făcut rău în timpul audierii de la DIICOT. Înainte să i se facă rău, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că trupul Alexandrei se află în Olt.

UPDATE. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe cele două fete, Alexandra şi Luiza. Criminalul şi-a motivat faptele în faţa anchetatorilor. "Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.

Cazul Caracal. UPDATE. Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX

Cazul Caracal. UPDATE 28 iulie. Unul dintre anchetatori a oferit detalii neştiute de la percheziţiile din casa groazei, pentru Adevarul.ro. Omul legii a explicat pas cu pas ce s-a întâmplat după ce Alexandra Măceşan a sunat la 112.

"Abia când s-au primit imaginile de pe camerele de supraveghere şi s-a putut vedea în ce maşină a urcat Alexandra, lucrurile au început să se contureze. S-a stabilit că proprietarul este Gheorghe Dincă. Dar pe imagini, şoferul nu se vedea foarte bine. La început, noi îl suspectam mai mult pe fiu şi, normal, am solicitat mandat de percheziţie şi la domiciliul acestuia. La miezul nopţii, nu aveam nimic sigur. Ştiam maşina, dar nu ştiam unde este, nu eram convinşi că maşina este în curtea proprietarului. Din cauza gardului extrem de înalt, nu se putea vedea nimic."

Cazul Caracal. Anchetatorul a mai dezvăluit faptul că poliţiştii şi procurorii nu ar fi aşteptat ora 6:00 dacă din curte sau din casă s-ar fi auzit ceva. "Toată noaptea am stat în preajma casei. Nu s-a aprins nicio lumină, nu a fost nicio mişcare. Când am intrat la ora 6.00, l-am găsit pe suspect treaz, în curte. Indiferent ce se spune acum, asta s-a întâmplat în acea noapte. Dacă s-ar fi văzut cea mai mică mişcare, sigur intram."

UPDATE: Apar noi detalii șocante despre cazul criminalului din Caracal, despre care se crede că ar fi omorât-o pe Alexandra Măceșanu. Surse din presă au dezvăluit informații incredibile din cadrul anchetei.

„Tânăra arată că a fost luată la ocazie de un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, gras, cu burtă și ochi albaștrii care a bătut-o, a legat-o la mâini și la ochi sechestrând-o în acel imobil unde a violat-o.

Cu prilejul percheziției efectuate la domiciliul numitului Dincă Gheorghe din municipiul Caracal, str. Craiovei, nr.xxx, în cenușa aflată într-un butoi metalic, au fost găsite prin cernere, mai multe fragmente de oase calcinate și 21 bucăți dinți de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănțișor tip damă, două fragmente de lănțișoare accesorii, o bucată metalică de formă dreptunghiular, precum și o bucată similară unei monturi de inel ce prezenta urme de ardere, iar în autoturismul susnumitului un cercel pe care martora M. Tudorița le-a recunoscut ca aparținând fiicei sale M. Alexandra Mihaela", se arată în documentul întocmit de procurori, conform celor de la stiripesurse.ro.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a dezvăluit noi detalii revoltătoare din seara în care procurorul şi poliţiştii au stat în faţa porţii, până la ora şase dimineaţa, ca să pună în executare mandatul de percheziţie.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei răpite la Caracal, a declarat, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că la ora 3 şi jumătate s-au auzit ţipetele fetei din casă, a ieşit o vecină şi i s-a spus să-şi vadă de treabă. El a acuzat poliţia din Caracal că, deşi Alexandra apelase 112 la ora 11, abia după şapte ore a cerut localizarea apelului. Cumpănaşu a mai precizat că familia a cerut preluarea cazului de către DIICOT.

Cazul Caracal. „Poliţia de la Caracal abia la ora 18.00 a solicitat localizarea apelului făcut de Alexandra. Şapte ore nu au făcut nimic şi sunt criminali cu sânge rece. După localizare, au mai stat. Aceşti oameni nu au cerut timp de şapte ore localizarea fetei şi după ce au avut-o au mai stat până s-au dus la judecător”, a spus Cumpănaşu. El a precizat, de asemenea, că familia fetei a cerut preluarea anchetei de către DIICOT. Alexandru Cumpănaşu a spus că va depune plângere penală împotriva tuturor celor implicaţi şi a instituţiilor implicate şi a cerut şi comisie parlamentară de anchetă.

Cazul Caracal. Potrivit lui Cumpănaşu, este posibil ca Alexandra să fi trăit vineri dimineaţă, la ora 3 şi jumătate, când poliţiştii erau în faţa casei şi aşteptau să se facă ora 6. Cumpănaşu a spus că la ora 3 şi jumătate s-au auzit ţipetele fetei din casă, iar o vecină a ieşit să le spună poliţiştilor, care i-ar fi transmis să-şi vadă de treabă: "La ora 3 şi jumătate s-au auzit ţipetele fetei din casă, a ieşit o vecină la poliţişti şi i s-a spus să-şi vadă de treabă". Cumpănaşu a spus că procurorul a împiedicat să intre cineva în curte înainte de ora 6, deşi chiar şi poliţiştii s-au rugat de el să intre. De asemenea, la percheziţiile la una dintre celelalte adrese, tatăl Alexandrei a fost pus să spargă intrarea.

Sursa : news.ro

Recomandari