Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Gheorghe Dincă trebuia să fie ucis în închisoare, la comandă! Detalii bombă din cazul Caracal

La un an de la crimele de la Caracal, ce au îngrozit o țară întreagă, procesul lui Gheorghe Dincă a început și au ieșit la iveală detalii ce pot schimba total deznodământul!

Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri șocante la proces

În faza preliminară a începerii procesului, desfășurat la Tribunalul Olt, Gheorghe Dincă a dezvăluit faptul că dorește să fie reluată ancheta, fiindcă există numeroase vicii de procedură. Mai mult decât atât, criminalul de la Caracal a mărturisit că a recunoscut acuzațiile ce i s-au adus doar fiindcă s-a aflat sub amenințarea procurorilor, care au pus presiuni asupra lui.

GHEORGHE DINCĂ, DEZVĂLUIRE CUTREMURĂTOARE

Gheorghe Dincă a declarat judecătorilor de la Tribunalul Olt că, din cauza amenințărilor cu moartea, a decis să spună că le-a ucis pe cele două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

citește și: Cazul Caracal, dezvăluire bombă! Luiza Melencu, prezentată printr-un apel video, imediat după răpire! Cine a vrut s-o vadă

Criminalul de la Caracal a dezvăluit faptul că se plănuia uciderea lui de către un deținut, dar planul a fost anulat odată ce informațiile au ajuns în spațiul public.

Gheorghe Dincă trebuia să fie ucis în închisoare, la comandă! Detalii bombă din cazul Caracal

Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri șocante la proces

Mai mult, conform avocatului Tonel Pop, polițiștii ar fi chefuit plătindu-și petrecerile cu bani din conturile lui Dincă, declarație care, firește, trebuie să fie probată de faimosul avocat. Gheorghe Dincă nu vrea să fie judecat pentru uciderea celor două fete și vrea retrimiterea dosarului său la Parchet, arată cei de la playtech.ro.

citește și: Caracal: Ce s-a găsit în telefonul lui Gheorghe Dincă! Secretul pe care anchetatorii nu l-au menționat

De partea cealaltă, familiile tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu solicită reluarea anchetei fiindcă în dosarul actorul nu există numeroase probe smenificative, ce pot răsturna situația!

CAZUL CRIMELOR DE LA CARACAL, FĂRĂ PROBE IMPORTANTE ÎN DOSAR

Avocatul care reprezintă familia Melencu, Carmen Obîrșanu, susține că există noi informații ce nu sunt prezente în rechizitoriu și care pot influența radical decizia finală.

citește și: Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

Din cercetările făcute de aceasta pe cont propriu a reieșit faptul că pe telefonul Luizei au fost efectuate apeluri video prin intermediul WhatsApp, lucru ce poate demonstra că Luiza a fost prezentată în imagini video celor care urmau să o cumpere.

GHEORGHE DINCĂ, MESAJE DE LA UN POLIȚIST DUPĂ FIECARE RĂPIRE

Mai mult decât atât, avocata susține că din rechizitoriul întocmit de autorități lipsesc numeroase informații și probe esențiale pentru acest caz.

De pildă, în dosar „s-a omis” faptul că, după ce Luiza Melencu a dispărut, telefonul acesteia a fost folosit de o persoană necunoscută. S-au înregistrat apeluri și dispozitivul a fost chiar încărcat

Recomandari