Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Gheorghe Dincă va face, vineri, testul poligraf! Minciunile bărbatului ar putea fi descoperite, întrebare cu întrebare

După vizita de joi la Institutul Național de Medicină Legală, Gheorghe Dincă va fi dus, vineri, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf.

După vizita de joi la Institutul Național de Medicină Legală, Gheorghe Dincă va fi dus, vineri, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf.

Conform Mediafax, surse judiciare au declarat că Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, urmează să fie dus vineri la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf.

„Suspectul va fi supus testului poligraf”, a anunțat, miercuri, Felix Bănilă, în cadrul unei conferințe de presă, precizând că presupusul criminal din Caracal și-a dat consimțământul pentru acest test.

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a fost transportat, joi, la Institutul Național de Medicină Legală, de la Spitalul Penitenciarului Jilava, pentru a fi suspus unui control medical.

Bărbatul susţine că, atunci când anchetatorii au decins la locuinţa lui pentru percheziţii, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Recomandari