Antena Căutare

Gheorghe Ionescu, poliţistul accidentat de un afacerist turc, a fost înaintat în gradul de subinspector de poliţie post-mortem

Poliţistul Gheorghe Ionescu a fost înaintat în gradul de subinspector post-mortem, printr-un ordin al ministrului de Interne, Gabriel Oprea, pentru fapte de eroism şi sacrificarea vieţii în misiune.

Poliţistul Gheorghe Ionescu a fost înaintat în gradul de subinspector post-mortem, printr-un ordin al ministrului de Interne, Gabriel Oprea, pentru fapte de eroism şi sacrificarea vieţii în misiune.

"În numele meu personal şi al conducerii Ministerului Afacerilor Interne, exprim profundul regret pentru pierderea camaradului nostru. În acest moment tragic, transmit întreaga mea compasiune şi solidaritate tuturor celor care i-au fost apropiaţi colegului nostru Gheorghe Ionescu. Sincere condoleanţe familiei şi colegilor săi", a transmis vicepremierul Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES de MAI.

Potrivit sursei citate, vicepremierul a discutat personal vineri dimineaţă cu soţia poliţistului şi a dispus măsurile necesare pentru ca aceasta să fie încadrată în Ministerul Afacerilor Interne, conform măsurilor de sprijin acordate poliţiştilor cu grad de invaliditate şi familiilor acestora, precum şi familiilor poliţiştilor decedaţi.

Ministerul Afacerilor Interne va organiza funeraliile militare şi va sprijini familia cu tot ce este necesar în aceste împrejurări tragice.

Ministrul Gabriel Oprea şi întreaga conducere a instituţiei vor participa duminică la ceremonialul religios de înmormântare a subinspectorului post-mortem Gheorghe Ionescu, a anunţat MAI.


Subinspectorul post-mortem Gheorghe Ionescu, căzut la datorie, avea 44 ani, era căsătorit şi lucra de 23 de ani în Ministerul Afacerilor Interne. Poliţistul a murit vineri dimineaţa la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, unde se afla internat, în comă indusă, după ce în noaptea de 1 spre 2 august a fost accidentat în timpul desfăşurării unei misiuni.

Poliţistul Gheorghe Ionescu, accidentat grav de un afacerist turc, a murit la Spitalul Floreasca

Sursa: Agerpres

A fost emis Cod Portocaliu de ploi și furtună pe litoral! Până când ţine avertizarea meteorologilor... Lucrările de construcţie şi renovare avansează rapid în comunitățile Ajută un sat. Schimbă o țară din vestul țării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x