Antena Căutare

Gigi Becali a împărțit un teanc cu bancnote de 100 de lei, în stradă, în fața palatului din București

Gigi Becali e din nou vedetă pe internet, după ce latifundiarul a fost surprins în imagini în timp ce împărțea bancnote de 100 de lei oamenilor adunați în fața casei sale din Capitală.

Gigi Becali e din nou vedetă pe internet, după ce latifundiarul a fost surprins în imagini în timp ce împărțea bancnote de 100 de lei oamenilor adunați în fața casei sale din Capitală.

Zeci de persoane s-au strâns la palatul lui Gigi Becali, acolo unde l-au așteptat minute bune. Minunea s-a întâmplat și patronul FCSB și-a arătat chipul, dar și mâinile pline cu bani.

Potrivit observator.tv, Becali a ieșit printre oameni ținând în mâini un teanc pe bani, pe care l-a împărțit celor prezenți.

În imagini se vede cum latifundiarul din Pipera întinde bancnotele de 100 de lei fiecare.

Gigi Becali va deveni socru mic în această toamnă

Bat clopote de nuntă în familia lui Gigi Becali care, în luna octombrie, va deveni socru mic. Fiica sa, Teodora, se mărită cu iubitul său, iiar la petrecere sunt așteptați peste 700 de persoane. Machidon și el, viitorul ginere a lui Becali este poreclit "Prințișorul din Dobroești" și are părinți bogați.

Fata cea mare, Teodora, se va căsători în luna octombrie cu Teodor Mincu, un tânăr machidon care provine dintr-o familie înstărită. La nuntă au fost invitate peste 700 de persoane, iar Becali a plătit 20.000 de euro extra, mirilor de la alta nunta pentru a renunta la o formație de muzică machidonească.

Tinerele din Oradea care au declarat război poluării. Au deschis un magazin unde vând doar produse vrac... Bananieri şi smochini în Munţii Apuseni. Cum a fost posibil să cultive plantele exotice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x