Antena Căutare

Gigi Becali, achitat in dosarul sechestrarii de persoane

Gigi Becali a fost achitat in dosarul privind sechestrarea de persoane. Finantatorul Stelei a fost achitat de judecatorii instantei supreme, intrucat judecatorii au constatat pentru ca lipsa unuia dintre elementele constitutive ale infractiunii, informeaza Mediafax.


In noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2009, Gigi Becali le-ar fi cerut garzilor sale sa-i gaseasca pe cei care i-au luat autoturismul, sa-i duca la sediul PNG (unde functiona si un bar).

Hotii au fost pusi sa dea declaratii scrise, in care consemnau ca ei sunt cei care au furat Mercedesul finantatorului si ca nu vor reclama Politiei faptul ca au fost urmariti cu masinile, urcati cu forta in vehicule si dusi in Pipera.

Unul dintre hoti a fost impuscat, glontul de cauciuc fiind scos din piciorul victimei (Nicolae Tinel) la barul din Pipera, care este si sediul Partidului Noua Generatie (PNG).

VIDEO! Pasarile din parcurile bucurestene au fost mutate la o ferma din Calarasi... IMAGINI SOCANTE! Bataie cu bate si pietre in Bacau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x