Antena Căutare

Gigi Becali a umilit-o chiar la nuntă! Ce s-a întâmplat la ora 6:00 dimineața! Invitații au fost șocați de acest gest

Gigi Becali a făcut spectacol în urmă cu câteva zile la nunta fiicei sale Teodora. Patronul de la FCSB a aruncat cu bani în lăutari, dar la final a comis-o. A umilit o femeie, fără să-i pese că e filmat.

Gigi Becali a făcut spectacol în urmă cu câteva zile la nunta fiicei sale Teodora. Patronul de la FCSB a aruncat cu bani în lăutari, dar la final a comis-o. A umilit o femeie, fără să-i pese că e filmat.

A fost petrecere mare la Palatul Snagov, acolo unde, în weekend, Gigi Becali și-a măritat fata cea mare. Teodora Becali și Mihai Mincu au avut o nuntă ca-n povești, dar au fost umbriți, în multe momente, de efervescența lui Gigi Becali. Socrul mic nu s-a putut abține și a făcut show.

Cum s-a îmbrăcat Gigi la cununie! Mirele i-a cucerit pe toți

Patronul de la FCSB a aruncat cu bani în lăutari, a dansat în stilul deja clasic, în mijlocul ringului, iar toate privirile au fost ațintite asupra lui. Când a rămas în pană de bani, că până și lui Becali i se poate întâmpla, uneori, asta, Gigi a trecut la planul B: a desfăcut plicurile în care invitații își lăsasera ”cadoul” și a continuat petrecerea.

Gigi Becali a umilit-o chiar la nuntă! Ce s-a întâmplat la ora 6:00 dimineața

Numai că n-au fost toate bune și frumoase la nunta anului de la Palatul Snagov. Spre dimineață, chiar înainte ca petrecerea să-și aibă ultimul dans, Gigi Becali a comis-o. Chiar dacă știa că este filmat și fotografiat, Becali a umilit o femeie în fața tuturor.

Câți bani s-au strâns la nunta Teodorei! Becali, cadou incredibil

La finalul nunții, Becali a strâns toți chelnerii și le-a împărțit câte 200 de euro pentru faptul că au avut grijă ca invitaților să nu le lipsească nimic de pe mese. Toți au primit ”atenția”, mai puțini o femeie. De ce?

Chiar dacă nu se știe exact, se pare că Becali a fost deranjat că aceasta a dat cu aspiratorul în timp ce unii invitați nu plecaseră de la nuntă. Graba femeii l-a enervat pe Becali, iar acesta a decis s-o ”sară” de la plată.

Și-a dat seama de greșeală și s-a revanșat la final

Imediat după ce și-a dat seama că a greșit și că nu trebuie să strice un asemenea eveniment, Becali s-a dus la femeie și a răsplătit-o până la urmă cu aceeași sumă. Asta așa, probabil, ca să nu plece tinerii însurăței la un drum nou cu un păcat făcut de socrul mic :)

Cuvioasa Paraschiva: N-a fost sfântă, povestea ei e inventată și nu are nicio treabă cu România! Trăim în Evul Mediu!... RAPORT: Una din 20 de comenzi online de mâncare este livrată studenţilor. Suma medie pe care o plătesc studenţii pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x