Antena Căutare

Grav accident de circulatie pe DN1: trei raniti grav

Grav accident de circulatie in aceasta dimineata pe DN 1, in judetul Brasov, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz de transport marfa. In urma impactului trei oameni au ajuns in stare grava la spital, iar circulatia in zona a fost blocata mai bine de o ora, relateaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Brasov, comisar-sef Liviu Naghi, accidentul s-a avut loc in jurul orei 08.00, la kilometrul 192 + 400metri, in localitatea Vladeni, dupa ce un microbuz de transport marfa care circula dinspre Fagaras spre Brasov a patruns pe contrasens si s-a ciocnit cu un autoturism Dacia Brek care circula din sens opus.

Atat soferul autoturismului, in varsta de 57 de ani, cat si doi pasageri din masina sa, o femeie de 49 de ani si un barbat de 40 de ani, au fost grav raniti si transportati la Spitalul Judetean Brasov.

Un alt pasager din Dacia a suferit si el diverse contuzii torcice si la membre, toate cele trei victime fiind transportate la spital.

La locul accidentului au sosit trei echipaje SMURD si unul de descarcerare, deoarece soferul Daciei a ramas prins intre fiarele masinii.

foto: Intact Images

Traficul aerian, afectat de ceata. Mai multe curse au intarzieri de pana la cinci ore... Profesorul unui liceu din Dambovita, retinut pentru luare de mita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x