Grav accident rutier în judeţul Neamţ. Trei oameni au ajuns la spital! Cauza este incredibilă! „Lipsă de educaţie şi lipsă de respect” - Video

 

Un accident  grav a avut loc, joi după-amiază, în localitatea Pângăraţi din judeţul Neamţ. Trei oameni au ajuns la spital, după un impact în care au fost implicate trei autoturisme.

Era puţin după ora 17.00, când, pe Drumul Naţional 15, între Piatra Neamţ şi Bicaz, s-a dat alarma. Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs într-o clipă de neatenţie a unui şofer, spun martorii.

De vină pentru carambol ar fi o femeie care nu ar fi frânat la timp în spatele unui autoturism ce vira la stânga.

„Neglijenţă, lipsă de educaţie şi lipsă de respect pentru ceilalţi participanţi la trafic”, a spus o persoană care a văzut ce s-a întâmplat. 

În total trei persoane au fost rănite, după ce una dintre şoferiţe nu ar fi păstrat distanţa regulamentară şi s-a izbit de autoturismul din faţa sa. Acesta din urmă era condus de o femeie de 51 de ani, care voia să vireze la stânga. În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat într-o altă maşină, care circula regulamentar. Ajunşi la faţa locului, pompierii au fost nevoiţi să deconecteze bornele bateriilor de la maşini pentru a evita un incendiu.

„Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ a intervenit cu patru autospeciale, două ambulanţe şi una descarcerare, una de stingere, în urma unui accident rutier între trei autoturisme, pentru asigurarea măsurilor PSI şi degajarea carosabilului. În urma accidentului au survenit trei victime, toate au fost transportate la spital”, a spus Dragoș Buțurcă, de la ISU Neamț. 

Starea victimelor este acum stabilă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul, dar şi cine se face vinovat.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI