Antena Căutare

Atenție, bucureșteni! Va avea loc o grevă de avertisment la metrou. Orele la care niciun tren nu va circula

Administraţia Metrorex a anunţat, că a fost notificată de Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) cu privire la decizia declanşării grevei de avertisment joi, 15 noiembrie 2018, între orele 04:00-06:00.

Administraţia Metrorex a anunţat, că a fost notificată de Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) cu privire la decizia declanşării grevei de avertisment joi, 15 noiembrie 2018, între orele 04:00-06:00.

„În această perioadă trenurile de metrou nu vor circula. Conducerea Metrorex îşi manifestă disponibilitatea pentru continuarea negocierilor, conform legii dialogului social şi face apel la angajaţii săi să ia în considerare că asigurarea transportului călătorilor (la timp şi în siguranţă) este prioritară”, au anunţat reprezentanţii Metrorex.

Iniţial, angajaţii au cerut o majorare de 42 la sută, dar au coborât procentul la 21 la sută. Conducerea Metrorex, însă, le-a oferit doar 18 la sută, ceea ce sindicaliştii au considerat inacceptabil.

După ce a anunțat că există deja un consens de 93% printre angajații Metrorex pentru declanșarea grevei, liderul sindicaliștilor de la metrou, Ion Rădoi, a precizat că s-a luat decizia ca greva de avertisment la metrou să aibă loc joi dimineața, când trenurile nu vor circula deloc între orele 04:00 și 06:00.

Astfel, dacă nu se ajunge la un consens cu Ministerului Transporturilor, angajaţii sunt decişi să declanşeze greva generală la metrou, care ar urma să aibă loc tot joi, timp de cel puțin 12 ore, de la 4:00 dimineața, până la ora 16:00

Absolvenţi ai universităţilor de medicină şi farmacie vor susţine examenul de rezidenţiat. Câte locuri au fost scoase la... O mamă a murit şi fetiţa ei este în comă, după ce au fost spulberate pe o trecere de pietoni. Șoferul face declarații ul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x