Antena Căutare

Anunț ÎNFIORĂTOR! Trei milioane de ROMÂNI vor fi afectați! De luni începe HAOSUL!

Milioane de români sunt ameninţaţi de greva transportatorilor. Microbuzele şi autocarele private ar putea rămâne mâine în staţii.

Milioane de români sunt ameninţaţi de greva transportatorilor. Microbuzele şi autocarele private ar putea rămâne mâine în staţii.

Trei milioane de români se bazează zi de zi pe microbuze, maxi-taxi şi autobuze pentru a ajunge la locul de muncă. Toţi aceşti transportatori sunt grupaţi în mai multe sindicate care au opinii diferite referitoare la protest. Fort, asociaţia care reprezintă transportatori care deţin înspecial autocare spune că mâine nicio firmă nu va avea activitate, că oamenii vor aştepta în zadar autobuzul. Cotar - un alt sindicat - reprezintă taximetriştii şi operatorii de maxi taxi. Acest sindicat spune că 80 la sută din membri vor băga cheia în contact şi vor pleca pe rute.

Cel mai bine, spun aceiaşi reprezentanţi ai transportatorilor, e să vă luaţi măsuri de siguranţă. Vedeţi dacă un vecin e dispus să vă ducă până în oraş sau puneţi bani deoparte în cazul în care veţi fi nevoit să apelaţi la taxi sau ia-mă nene.

Ministerul Educației a ANUNȚAT! Ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevi! Ce trebuie să faci... Un bărbat din Timiș a făcut un cont fals de Facebook, dar ceea ce a urmat l-a costat SCUMP! Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x